Vr Lipputilaus

Käytä matkasi tehokkaasti ja pidä kokous raiteilla. Työmatkasetelillä matkat taittuvat helposti Työmatkalipulla matkat asunnon ja työpaikan välillä sujuvat mutkattomasti. R-kioski myy HSL:n lippuja asiantuntevasti palvellen! VR Matkalla -sovelluksessa myös lipun oston jälkeiset muutokset ovat mahdollisia. Peruutusturva Peruutusturva tuo mielenrauhaa, jos et OLE vielä vr lipputilaus varma matkasuunnitelmistasi. Osta lippu kaikille niille vyöhykkeille, joiden kautta kuljet. Tutustu ajoneuvon peruutusturvaan.

Matkustaminen

Lähde junalla kansallispuistojen ja luontokohteiden henkeäsalpaaviin maisemiin. Ajoneuvoja varten on oma peruutusturvansa. Lomalippu on saatavilla VR Matkalla -sovelluksessa. Terveellistä syötävää matkalle mukaan. Maksuton saattajalippu Vr lipputilaus sinulla on sairaus tai vamma ja tarvitset apua matkallasi, sinulla voi olla oikeus maksuttomaan saattajaan. Lähin Ärrä.

vr lipputilaus

Kaukoliikenteen junaliput -30 %

Yöjunissa muissa kuin autopaketeissa , pätee sama sääntö ja ne ovat myynnissä Ärrällä myytävän kertalipun hinta ja matkustusalueet ovat samat, kuin automaatista tai HSL-sovelluksesta ostettavan kertalipun:. Toimi näin, jos haluat lähettää lipun eteenpäin ystävällesi:. Kaukoliikenteen kertalippujen muutokset. Tutustu ajoneuvon peruutusturvaan.

turvaistuin selkä menosuuntaan ikä

Frank | VR | Kaukoliikenteen junaliput %

Voit tehdä muutoksia joustavasti kaukoliikenteen kertalippuihin, varattuihin sarjalippuihin sekä autojunalippuihin. Vr lipputilaus yökyöpeli! Korvaamme perutulle vuorolle ostetun Allegro-lipun hinnan. Lisäksi kerromme sinulle vaihtuvista eduista, jotka tekevät matkastasi entistäkin onnistuneemman. Peruutusturva kaukoliikenteen junalippuihin.

‎VR Matkalla App Storessa

Ärrältä saa ammattitaitoisen asiakaspalvelun lisäksi tulostetut liput sekä voi napata vaikka kahvit ja matkaeväät mukaan samalla kertaa. Haluatko matkustaa mukavan väljästi? Junaliput Junalippuja jokaiseen tilanteeseen — tutustu lipputyyppeihimme. Seuraavia tietoja voidaan kerätä ja ne voidaan yhdistää henkilöllisyyteesi:. Kaukoliikenteen kertalippujen muutokset Jos olet tehnyt lippuostoksesi VR Matkalla -sovelluksessa tai sisäänkirjautuneena vr. Osta lippu kaikille niille vyöhykkeille, joiden kautta kuljet.