Vr Liput Eläkeläiset

Teksti: Saana Jaakkola Kuvituskuva: Pixabay VR:n uusi lomalippu mahdollistaa lähes rajattoman matkustamisen Suomen junaliikenteessä tulevana kesänä. Kansallinen senioriliitto ry Edunvalvonta Seniorin tietopaketti Tietoa eläkkeistä, tuista ja etuuksista Alennukset eläkeläisille Alennukset eläkeläisille Tiesitkö jo, mistä kaikesta eläkeläinen voi saada alennuksia? Tilaa Matkaopas. Vr liput eläkeläiset kotimaassa haluaa seikkailla mieluummin maanteitse, Matkahuollon bussipassilla voi matkustaa vapaasti joko 7 tai 14 päivää. Lue ET laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin. Tällä hetkellä VR:n verkkokaupasta voi ostaa lippuja Kouvolan ja Kotkan välisiin junavuoroihin 4.

Lippujen käteismyynti päättyy junissa ja automaateilla

Kouvolasta Kotkan satamaan otetaan käyttöön uusi O-junatunnus. Teksti Annakaisa Vääräniemi Kuva Sanoma-arkisto. Järki käteen päättäjille! Vesistöreitit, aikataulut ja kalusto pysyvät samana, mutta hinnoittelu yhdenmukaistuu muun lähiliikenteen kanssa. Katso kuvat Tältä näytti päivystyksen ensimmäinen päivä Ratamossa.

vr liput eläkeläiset

Matkahuollon bussipassilla voi matkustaa vapaasti viikon tai kaksi

Monet kulttuurilaitokset, kuten laitosteatterit ja taidemuseot, antavat eläkeläisalennuksen. Myös sosiaaliset alennukset muuttuvat. Jos olet eläkeläinen ja ahkera junamatkustaja sekä valmis kertomaan matkoistasi, ota yhteys lehden toimitukseen: annakaisa. Reitit, aikataulut ja kalusto pysyvät samana, mutta hinnoittelu yhdenmukaistuu muun lähiliikenteen kanssa. Muutoksen myötä matkustusehdot, palvelumalli ja hinnoittelu yhdenmukaistuvat muun lähiliikenteen kanssa ja suurin osa lipun hinnoista laskee. Hurja säästö kotimaassa: Palvelu vertailee matkalippujen hintoja. Junillamme tehtiin 59,5 miljoonaa matkaa ja kuljetettiin 36,6 miljoonaa tonnia tavaraa.

panssarilasi s7

Alennukset eläkeläisille – Kansallinen senioriliitto ry

Junillamme tehtiin 59,5 miljoonaa matkaa ja kuljetettiin 36,6 miljoonaa tonnia tavaraa. Makuuhytin varaaminen ei sovelluksessa onnistu, mutta yöjunalla matkustava voi ostaa konduktööriltä makuuhytin, mikäli niitä on kyseisessä junassa vapaana. Lähiliikenteessä opiskelijat, eläkeläiset sekä varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat saavat kerta- vr liput eläkeläiset sarjalipun puoleen hintaan. Valppaan arvot Tekijät ja tukijat Valpas in English Yhteydenotto ja palaute. Junamatkaa varatessa sovelluksesta on mahdollista ostaa lisämaksua vastaan joitakin lisäpalveluja, kuten varata istumapaikan Ekstra-luokassa tai ottaa mukaan polkupyörän tai lemmikin.

Lomalippu: VR:n uudella lipputyypillä voi matkustaa rajattomasti

Pysyvistä hinnanalennuksista kertonut VR saa kovaa kritiikkiä Eläkkeensaajien Keskusliitolta. Lue digilehtenä. Viikko sitten halpuuttamisesta kertoneen VR:n mukaan sen kaukoliikenteen keskihinnat laskevat nyt noin neljänneksen. Vuonna liikevaihtomme oli ,9 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskenteli yli 5 rautaista ammattilaista. Yx eläkeläinen. Löydät lisätietoa aiheesta Valppaan evästekäytännöt-sivulta.