Vr Uudet Aikataulut

Matkustus sujuu sukkelasti lähijunalla myös Vr uudet aikataulut Ne liikennöivät ajalla Asiakaspalvelumme auttaa mielellään joka tilanteessa. Lomalippu Kun haluat matkustaa rajattomasti ympäri Suomen. Jos sinulla on sairaus tai vamma ja tarvitset apua matkallasi, sinulla voi olla oikeus maksuttomaan saattajaan. Junamatkustajien tulee käyttää maskia VR:n kauko- ja lähijunissa Junissa on erikseen merkityt lemmikkivaunut.

Kesäaika alkaa – muutoksia aikatauluissa

Lue lisää junamatkailun ympäristöystävällisyydestä. Hyppää sisältöön Käytössäsi on vanhentunut selain. Juhannusviikonloppuna Myös lastenvaunujen kanssa liikkuva vanhempi saa matkustaa ilmaiseksi kaikissa lähiliikenteen junissa. Junaliput Junalippuja jokaiseen tilanteeseen — tutustu lipputyyppeihimme. VR:n lähijunien ja kaukoliikenteen liput jatkossa samoista myyntikanavista.

vr uudet aikataulut

Palvelut ja junat

Siirry vertailuun. Yöjunan hyteistä ei myönnetä alennuksia. Helsingistä ei katkon aikana voi matkustaa Turun päärautatieasemalle, vaan junien päätepysäkkinä on Kupittaa. Avaa Junat kartalla -palvelu. Pyöriä voi kuljettaa ainoastaan merkityillä paikoilla, jolloin pyörä ei tuki kulkuväyliä vaunussa. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun!

polkupyörän soittokello tokmanni

Suomen junaliikenteen aikataulut:

Ilahduta ystävää ja osta hänelle lippu luoksesi! Ajankoh­taista Täältä löydät ajankohtaisia uutisia palveluistamme ja junaliikenteestä. Helsingistä vr uudet aikataulut katkon aikana voi matkustaa Turun päärautatieasemalle, vaan junien päätepysäkkinä on Kupittaa. Matkaketju on matka, joka koostuu useasta eri matkustusmuodosta, jossa matkustaja voi valita esimerkiksi kaukoliikenteen junan ja jatkaa paikallisliikenteen bussilla tai vuokra-autolla. Lipun peruuttamisesta ei saa hyvitystä ilman lipunoston yhteydessä lunastettua peruutusturvaa. Jos liikut pyörätuolilla ja kaikki matkustuspäiväsi henkilöjunat on korvattu linja-autoilla, järjestämme sinulle invataksikuljetuksen.

Ostettuja junalippuja ei tarvitse perua tai muuttaa. Mitä aiemmin olet lippuostoksilla, sitä todennäköisemmin saat lipun edullisesti. Lisäämme ensi viikosta lähtien jälleen vuoroja ja jatkamme jo aiemmin lisättyjä vuoroja Helsinki-Vaasa, Helsinki-Turku, Helsinki-Oulu, Helsinki-Tampere sekä Jyväskylä-Tampere -reiteillä. Jos vaihdat lipun kalliimpaan junavuoroon, hinnan erotus peritään muutoksen yhteydessä. Lähijuna on usein autoa edullisempi. Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys. Voit myös täyttää oheisen peruutuslomakkeen.