Vr Veturi Junaliput

Muutosvaiheen aikana VR pitää myös vanhat lipunostotavat toiminnassa taustalla varmuuden vuoksi. Sanna osti lopulta mobiilisovelluksen tarjoamat edulliset liput, vaikka ei pystynytkään sovelluksessa itse valitsemaan juniin mieleisiään istumapaikkoja. Verkkopalveluiden käytön seuraaminen ja analysointi ovat tärkeä osa palveluiden kehittämistä. Kirjaudu sisään. Peruutusturva kaukoliikenteen junalippuihin.

VR alennuskoodi 2022

VR Matkalla -sovellus on aina paras matkakaveri Kun ostat tietokoneellasi kirjautuneena junalipun, löydät sen myös sovelluksesta. Siirry sivuston vr veturi junaliput. Löydät sovelluksen App store – tai Google Play -sovelluskaupoista. Romanainen sanoo yhtiön ”kampanjoineen rajusti” kesästä lähtien etupäässä Veturi-asiakkaille. Yhtiö aloitti touko—kesäkuun vaihteessa kampanjan, jossa se myi Veturi-asiakkailleen junalippuja halvimmillaan viidellä eurolla.

vr veturi junaliput

Tietoa sovelluksesta

Kertalippu Kaukoliikenne Edullinen junalippu kaikkiin kaukoliikenteen juniin. Maksuton saattajalippu Jos sinulla on sairaus tai vamma ja tarvitset apua matkallasi, sinulla voi olla oikeus maksuttomaan saattajaan. Junalla matkustaminen lisääntyi Romanaisen mukaan merkittävästi myös joulun aikaan, jolloin moni matkusti toiselle paikkakunnalle joulunviettoon. Lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja asevelvolliset saavat muista kaukoliikenteen junalipuista alennusta. Tämä koskee lipputyypeistä muun muassa vaihdollisia matkoja ja suurempien seurueiden matkahakuja. VR Matkalla -sovelluksessa voit: Seurata matkaasi kartalla ja saat tietoa vaihto- ja jatkoyhteyksistä sekä junan palveluista.

taittopatja jysk

VR alennuskoodi – Tee hyvä diili – toukokuu – Iltalehti

Kirjautumalla palveluihimme maksat junalippusi helposti, pystyt seuraamaan matkasi kulkua ja pidät vr veturi junaliput tallessa. Käytä matkasi tehokkaasti ja pidä kokous raiteilla. Hyppää sisältöön Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietokoneella hän jatkoi hintavertailua myös paluumatkan osalta. Myös Jyväskylä—Helsinki-välille oli mobiilisovelluksessa tarjolla huomattavasti halvemmat liput kuin tietokoneella. VR uusii parhaillaan lipunmyyntikanaviaan. Muutosvaiheen aikana VR pitää myös vanhat lipunostotavat toiminnassa taustalla varmuuden vuoksi.

VR:n hintoihin selvä pudotus ”mahdollisimman pian” – Taloussanomat – Ilta-Sanomat

Ne liittyvät järjestelmien uudistukseen. Jos olet ostanut peruutusturvan, voit suunnitelmien muuttuessa myös peruuttaa matkasi veloituksetta sovelluksessa. Tämä koskee lipputyypeistä muun muassa vaihdollisia matkoja ja suurempien seurueiden matkahakuja. Junaliput Junalippuja jokaiseen tilanteeseen — tutustu lipputyyppeihimme. VR:n loppuvuosi näyttää synkältä Taloussanomat Mitä aiemmin olet lippuostoksilla, sitä todennäköisemmin saat lipun edullisesti. Nyt voit valmistautua ihanaan vierailuun.