Vuoden Valkoviini

Jochen Dreissigacker on yksi niistä viinintekijöistä, jotka haluavat ravistella hiukan totuttuja rajoja. Zaccagnini Pecorino Alkon tuotenro: Valkoviini Italia. Torres Digno Riesling Rosé Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Band Of Roses Rosé Mayer Asia Vuoden valkoviini

Tjöck kilpailu on päättynyt! Tässä on Viinilehden Vuoden valkoviini

Tuomariston arvio: Kypsän hedelmäinen tuoksu, jossa on omenaa, persikkaa, hunajaisuutta ja makeiden mausteidenkin sävyjä. Mikä vuoden valkoviini kakku kevään juhliin! Trimbach Pinot Gris Réserve Bründlmayer Riesling Steinmassel Vuoden viini -kilpailun voittajakolmikko.

vuoden valkoviini

Rieslingin suosio näkyi kilpailussa

Se johtuu muun muassa siitä, että molemmista lajikkeista voidaan tuottaa viiniä suhteellisen edullisesti laadusta tinkimättä, tuomaristo kertoo. Valtavirtojen lisäksi pyrimme löytämään persoonallisia ja omaperäisiä viinejä voittajakastiin. Fontanafredda Ebbio Langhe Nebbiolo Brancott Estate Organic Sauvignon Blanc Bonterra Organic Chardonnay

philips xenon ds1

Tiukka kilpailu on päättynyt! Tässä on Viinilehden Vuoden valkoviini – Viinilehti

Salaisuus entistä parempiin keittoihin ja kastikkeisiin. Novas Gran Reserva Cabernet Sauvignon Etsi: Hae. Viini jättää vuoden valkoviini maistuvan, kainosti ananakseen ja persikkaan vivahtavan jälkimaun, joka nostaa tyylikkäästi veden kielelle. Los Intocables Black Malbec Lehti kertoo, että maailmalla — ja Suomessakin — vallalla oleva Riesling-lajikkeen suosio näkyi kilpailussa tänäkin vuonna.

Vuoden Viini –

Kevään juhlapöytään sopivat lempeän pastellisävyiset ja näyttävän näköiset luomukset. Mikä ihana kakku kevään juhliin! Robert de Nola Rosé Cava Brut. Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Se johtuu muun muassa siitä, että molemmista lajikkeista voidaan tuottaa viiniä suhteellisen edullisesti laadusta tinkimättä, tuomaristo kertoo. Suolaiset ja makeat samasta pussista — tuunaa iloisesti yllättävät piknik-eväät tutuista pakastecocktailpiirakoista.