Vuokra Asunnot Skanssi

Vapaita asuntoja: 1. Asuntosijoittamisen hasardit — näin ne minimoidaan. Etsitkö asuntoa? Tilaa uutiskirje Rekrytointi Käyttöehdot Tietosuoja­seloste. Viihtyisiä vuokra-asuntoja Turun Skanssissa Jaa.

Skanssinkatu 22, Skanssi, Turku

Tallennetut haut ja vahdit. Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Hissi On. Oletko myymässä? Tilaa uutiskirje Rekrytointi Käyttöehdot Tietosuoja­seloste. Muokkaa hakua Uusi haku. Asunnoissa on omat huoneistokohtaiset saunat pienimpiä huoneistotyyppejä lukuun ottamatta.

vuokra asunnot skanssi

Talotiedot

Asumismukavuutta lisäävät lasitetut parvekkeet kaikissa asunnoissa. Pihakannen alta löytyvä autohalli on niin ikään yhteinen naapuritalojen kanssa, ja sinne pääsee kätevästi kulkemaan hissillä suoraan porraskäytävästä. Autolle voi vuokrata piha- tai hallipaikan. Voit aina tehdä asumisoikeus­hakemuksen , myös huoneistoihin, jotka eivät juuri nyt Object Linking and Embedding vapaana tai vapautumassa. Hakuehdot: Skanssi, Turku.

sata-kaapeli virta

Turun Skanssiin valmistumassa edullisia vuokrakoteja – Premico Kodit

Oletko myymässä? Asumisoikeusasunnot Hakuohjeet Tutustu kaikkiin asumisoikeusasuntoihimme Jätä asumisoikeushakemus Asunto ja asuminen Asumisoikeuslain uudistus Usein kysyttyä Asovaihtopörssi. Kohteesta löytyy myös mm. Tutustu halutaan ostaa -ilmoituksiin. Hinta Hinta

Asumisoikeusasunnot | Bastioninkatu 1 A | Skanssi | Turku

Katso alta kaikki vuokrattavat asunnot Turku Skanssi. Hakuehdot: Skanssi. Turku , Skanssi , Skanssinkatu 24 Vapautuu 1. Meiltä löydät vuokrattavat asunnot Turku Skanssi, oli tarpeesi mikä vain! Skanssin alue on ihanteellinen niin ulkoilureittien, palvelujen kuin energiaratkaisujen puolesta.