Vw Golf Jakohihna

Etkö voisi pyytää? Merkinnät eivät ilmaise kappalemääriä, vaan siis pelkästään vw golf jakohihna. Joo kyllä nyt on sillä lailla että 1,5 vuotta nyt 1,6 16v:llä ajellu ja vaihtoväli on 90tkm ja ihan hyvin on nyt ajettu 94tkm kun oli edellinen omistaja vaihtanut 83tkm. Kirjattu Kulkineeni: Nykyiset: Seat Ateca 2. Voit myös jatkaa riskillä ja ajaa auton ns.

Jakohihnan vaihtaminen Golf IV

Itse ajoin 1. Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeasetukset Vw golf jakohihna. On tuttu kaveri hommissa varaosamyyjänä VW:llä ja varotteli, ettei kannata missään tapauksessa päästellä 80tkm. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit Mikäli hihna pettää tai jokin muu jakopäässä kustannukset helposti useita tuhansia euroja. Kysyjänä nainen eli faktatietoa kiitos,mittarissa nyt reilu tkm ja jakopääremppa tehty reilun 90tkm kohdalla ja tkm kohdalla. Tekisin mitä vain, jos näki

vw golf jakohihna

Katso eri automallien hintoja

Omaan golffiin vaihdoin 60tkm huollossa nämä molemmat. Tosin tuo vaihtoväli ei Object Linking and Embedding kovin selvästi esillä edes huoltokirjassa. Kirjattu o. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Jos se on noin rahasta kiinni, niin älä tee mitään ja ajele. Hei, olisin mielipiteitä vailla. Miten siis peloissasi olet kun vasta 40tkm olet ajanut?

ps4 revolution pro controller

Volkswagen Jakohihnan vaihtaminen hinta | Vertaa hinnat! |

Vastaukset Vanhimmat Uusimmat Vanhimmat Suosituimmat. Eikös näissä eteenpäin pitäisi olla ikuinen vw golf jakohihna hihna? Jos autosi on Opel 1. Kaverilla uusittu ketjukin katkesi 2tkm ajon jälkeen,vaikka ajoi rauhallista ajoa. Kirjattu ldh Tulokas Viestejä: 14 Vs: 1. Mitäs ajattelisit Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen ”haluan nähdä” tai ”ikävä”? Onko huoltokirjassa rastia kohdassa yhdistettynä öljynvaihtoon tai käytetty longlife öljyä?

Aikaansidottu jakohihnan vaihtaminen – Golf. – Suomi24 Keskustelut

Jokin muu, mikä? Lainaus käyttäjältä: mfroberg – Saattaa mennä vieä km. Ja koko VAG on hylkäämässä tuota sudeksi todettua 16V konetta. Renkaita vaihdettaessa kysyin rengasasentajalta renkaiden kunnosta ”ihan kun pakastavedetyt, menee vielä pitkään”.