Vw Passat Jakohihnan Vaihtoväli

Moottorin käydessä kampiakseli pyörittää jakohihnaa, joka pyörittää nokka-akselia saaden venttiilit avautumaan ja sulkeutumaan juuri oikeaan aikaan. Ford Fiesta -malleissa pääsääntöisestä kilometriä. Vuoden jälkeen valmistuneissa Audi -malleissa A3, A4 ja A8 suositeltu vaihtoväli on 90 kilometriä, ja suositeltu tarkastusväli on 75 kilometriä. Honda CR V suositeltu jakopäähihnan vaihtaminen tulisi tehdä kilometrissä. Kerromme myös, mikä on jakohihnan vaihtoväli yleisimmille automalleille, ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon vw passat jakohihnan vaihtoväli vaihdettaessa.

jakohihnan vaihto millon

Usean osatekijän johdosta autohuollon hinta voi toki nousta jonkin verran, mutta toisaalta säästöä tulee kokonaispakettihinnasta ja siitä, ettei vw passat jakohihnan vaihtoväli joudu purkamaan moottoria ja auton osia moneen kertaan. Joissain uusimmissa moottorimalleissa on kuitenkin otettu huomioon se, että jakopään hihna voi katketa. Samalla logiikalla vois öljyt vaihtaa tonnin välein ja moottorin välein ettei vaan mitään sattuisi! Edellisessä autossa Ocu 1. Kerromme myös, mikä on jakohihnan vaihtoväli yleisimmille automalleille, ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon jakohihnaa vaihdettaessa.

vw passat jakohihnan vaihtoväli

Mistä jakopään hihnan vaihdon hinta koostuu?

Octavia III:n dieselkoneissa tosiaan huoltokirjan mukainen hihnan vaihtoväli tkm. Olisiko Tainalla ollut mahdolli Mitsubishi Outlander -mallin jakohihnan vaihdon suositusaika on pääsääntöisesti 60 kilometrin ajon jälkeen, kuten myös useimmissa Eclipse, ja Lancer malleissa. Samalla logiikalla vois öljyt vaihtaa tonnin välein ja moottorin välein ettei vaan mitään sattuisi! Post by MJ » Turbon tiiviste oli vähän vuotanut ja meni vaihtoon.

stockmann olkalaukku

jakohihnan vaihto millon – Passat – Suomi24 Keskustelut

Veikkaan että -karppa- on jo siellä töissä Muutenhan tuo on ihan selvää pässin lihaa, mutta tuo tarkistelu sekoittaa pakkaa. Se, että kuluttajan pitää maksaa edes jotain, koska auto tulee ”parempaan” kuntoon on ihan hirveää paskaa. Siinä on hihnan kestettävä kaksi vuotta enemmän suomen kelejä. On vw passat jakohihnan vaihtoväli rail koneiden jakopäässä korkeapainepumppu joka siis pumppaa polttoainetta.

Passat jakohihnan vaihto – ffp

Monilta hultoja tekeviltä tahoilta on kyllä kuulunut suosituksia vaihtaa hihna viimeistään tkm paikkeilla, huoltokirjan vaihtoväleistä huolimatta. Käytetyt autot, uudet autot ja leasingautot Autotalli. Audi A4 2. Moniurahihna on ensinnäkin jakohihnaa helpompi nähdä heti konepellin avaamisen jälkeen. Merkkiliikkeessä olen töissä joten löytyy oikeaa tietoa.