Vw Polo 1998 1.4

Ei kannata pitää jos on noin huono. Jousitus on kantava ja melko mukava. Hinta 93 markkaa. Minusta maailman surkein auto vikoja on vaikka muille jakaa. Jäähdyttimen puhallin ei käynnistynyt. Hommasin ja vaihdoin uuden jäähdyttimen kyljessä olevan puhaltimen anturin, ei apua. Suuntavakavuus ei Object Linking and Embedding kovin hyvä.

Volkswagen Polo Variant 1.4 1998 | varaosia

Autoja on järjestelmässä kpl ja varaosia kpl. Lokakuussa tuli myyntiin 1,4 MPi – 44 kW 60 hvkorvaten 1,3-litraisen yksipisteruiskun. Kuskin lukko vaihdettu ainakin kerran. Moottori ei Object Linking and Embedding myöskään sitkeä, mutta lyhyet välitykset auttavat hieman pysymään muun liikenteen vauhdissa. Lämpö nousee ja puhallin ei käynnisty.

vw polo 1998 1.4

Takaisinkutsuja

DXK Autosta on lisää kuvia. Takaluukku on ja pysyy lukossa. Ja nyt tuntuu olevan sama vika päällä. Vaihdelaatikko: Autosta on lisää kuvia. Sivua on viimeksi muutettu Ainoastaan nollaamalla vikakoodi onnistuu hetkeksi poistamaan tuon ongelman.

power tablet samsung

Volkswagen Polo | – varaosa-autot

Mistä johtuu? Kävi ilmi, ettei siinä OLE koskaan ollutkaan tiivistettä, Tiivisteenä on massaa, joka häviää, jos pultit löystyy ja normaali tärinä kuluttaa tiivisteen täysin pois. Mittarilukema: miarissa Moottori: 1,9D Vaihdelaatikko: 5-vaihdetta, man. Mittarilukema: Moottori: Vaihdelaatikko: Väri: 1. Karjalan Purkupojat Oy.

Volkswagen Polo tyyppiviat | Autotie

Kertaakaan ei tielle OLE jättäny. Syyskuussa tuli täysin uusi alumiini lohkoinen monipisteruisku cm 3 moottori, joka kehitti 49 hevosvoimaa. On ollut vikaa laturin herätejohdossa poikki , vaihdelaatikko meni, jarruanturi vikoja, ovien lukkovikoja, nyt viimeisimpänä uusi sähkövika että puhallin, vilkut ja pyyhkijät ei toimi. Uudessa osassa on tämä kuulemma korjattu. Jarrujen suoritusteho voisi olla parempikin. Väri: Metallintummanvihreä Konevikainen. Lue lisää evästeistä OK.