Vw Polo 99

Auto toimii muuten hyvin. VW Polo Variant uusi etupuskuri Esite painettu marraskuussamallivuosi Kieli: suomiOstaja maksaa postikulut. Ajoneuvotyyppi Ajoneuvotyyppi. Vaihteita on viisi. Todella siisti! Loppukesästä mallisarja 6N1 sai osakseen visuaalisia ja teknisiä muutoksia ja mallisarjan tunnukseksi muutettiin 6N2.

Volkswagen Polo (6N)

Vw polo 99 Haynes, nouto tai lähetys, jolloin kulut ostajalle. Hieman lyhyemmät lahkeet ja napakka istuvuus. Moottori e Vaihdelaatikko e Laturi 50e Startti 40e Etuovet ruosteettomia täydelliset laseineen ja vw polo 99 80kpl Konepelti 40e Lokasuojat 30kpl Ratin bagi 4puolaisesta ratista 50e Spiraali jousi 30e Takapenkki 50e Etupenkit bageillä 50kp Autossa alustasarja – 40mm Auto vielä purkamaton kysy mitä tarvitset Osien hinnat alkaen 1e. Kone sökönä. Mieluiten nouto Ylöjärveltä, mutta jos osut reitille, niin voidaan tuodakin – tai laittaa postiin. Jos sivustolla ei voida esittää käyttäjän todennäköisten mielenkiinnonkohteiden mukaan räätälöityä mainontaa, emme välttämättä voi jatkaa sivuston ylläpitoa. Lisätiedot Käyttämättömät ajovaloumpiot 3-mallin poloon n.

vw polo 99

Sisällysluettelo

CDON K-Auto Lappeenranta. Vw Passat Variant 1. Katsastus olisi ollut Jakohihna vaihdettu tkm. Polo farkku 1.

sae 50

Volkswagen Polo (6N) – AutoWiki

Takana lähes uudet Huollettu säännöllisesti kats. Meiltä löydät myös uusimmat vuoden Volkswagen-mallit. Pakuksi rekattu. Suuntavakavuus ei OLE kovin hyvä. Volkswagen Polo – Ilmoitustyyppi Ilmoitustyyppi.

Volkswagen Polo -vaihtoautot hyvään hintaan | Tori Autot

Ikäisekseen hyvä. Pakuksi rekattu. Näkymät Lue Muokkaa Näytä historia. K-Auto Lappeenranta. Lisätiedot Myydään osina Moottori 1. CDON Muuten hyväkuntoinen.