W203 2008

Lopputulemana vaihtomoottori johon uusittiin jakopää. Tai sitten kannentiiviste tai w203 2008 Kansi joko mennyt kieroon tai kannessa halkein. Mulla on c bensa. Kampanjat Meguiars ale! Ja ei oo ajettu ku vajaat 20 tonnia luultavasti oli viimenen mersu tässä huushollissa.

Mercedes C-class W203 Facelift 04/2004 – 04/2008 2DIN-sovite

En OLE koskaan omistanut näin heikkoa autoa. Tuotevaihdoissa Tuning Design net Oy maksaa uuden w203 2008 toimituksesta aihetuvan rahtikulun. W203 2008 seiso näiden vikojen vuoksi pihalla melkein kesän kun en merkkiliikkeeseen raskinut roijata. Nyt tehnyt tätä myös näillä helteillä eli aamulla ei lähde käyntiin ja iltapäivällä vikatila on poistunut. W farkku cdi, ollut tkmtkm ja sillä matkalla vaihdettu: laatikkoöljyt kahdesti, kun oli niin kuraa.

w203 2008

MERCEDES-BENZ C-CLASS (W203) 2000 – 2008

Sen jälkeen ei OLE ajossa ongelmia. Tuli ilmoitus, että ”jarrunestettä on vähän. Mikäli epäilet saaneesi väärän tuotteen tai saamasi tuote on vahingoittunut, olethan yhteydessä tai info tuningdesign. Kolmantena päivänä aamulla ajoin Vehoon. Uudet autot. Kun ostettiin, selvisi ensimmäisen viikon aikana että turbo on särki.

ristiviivalaser motonet

Käyttäjien kuvia kohteesta Mercedes-Benz C-Class W Facelift

Moottori rämisee, kuulostaa kuin venttiilit menisi sekaisin kun kaasua painaa kovempaa! MB- w aut cdi Tietoa palvelusta. Uudet autot. Ostin kaksi vuotta sitten firman edustusautoksi hyvinvarustellun C-sarjan kompressorin W

fi/yhteensopivat-tuotteet/% – Mercedes Benz W / S / CL – Completos

Tyydyn tuumaamaan pahimmat vitsit listassa: Renkaat OMG , Automaatin käsijarru kulutus osa ja osoita automaatti jossa ei OLE käppärivikaa , Aukkuvikoja omassa 14 vuotiaassa dieselissä edelleen alkuperäinen akku ja Ajovalossa vikaa tielle jättävä vika. Mutta kun se sammui vikavalo ihmetyttää miksi hälyytti. Moottorin oranssi näkyvä valo sammuksissa kylmässä autossa mutta konekopan häly päällä. Taka on molemmat vaihdettu. Ota yhteyttä HUOM! Onko tämä joku remmiahtimen öljyn käyttö vai mistä voisi johtua? Kuljettaja soittaa teille ennen toimitusta ja sopii toimitusajankohdan kanssasi.