W204 Facelift Tuning

Tilaustuotteiden toimitusaika on tavallisimmin viikkoa tuotteen toimittajasta riippuen. Handla tryggt. Laadukas ja valmistettu ABS-muovista. Korisi on tyhjä. Helmalevikkeet on laadukkaat, valmistettu ABS-muovista ja istuvuus todella hyvä.

C-Sarja W204

Sopii myös ennen mallin facel. Etuspoileri Mercedes W Prefacelift. M-B W Peilin kromikehykset, sopii sedan ja farmari malleihin. Huomiothan et Sopii myös ennen mallin facel Etupuskuri W C63 Facelift. Toimituskulut määräytyvät toimitustavan, tuotteen painon ja mukaan.

w204 facelift tuning

Ota yhteyttä

Yleiset tarvikkeet. Muuttaa ulostulot molemmin puolisiks Pakkaus sisältää puskurin, verkot ja sumuvalot. Tilauksen peruminen -Mikäli haluat perua tai tehdä muutoksen tilaukseesi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Etuspoileri Mercedes W facelift. Korisarja Clook W sedan.

veho herttoniemi vaihtoautot

Etugrilli Mercedes W AMG Look

Maski MB w amg-look. Tilauksen peruminen -Mikäli haluat perua tai tehdä muutoksen tilaukseesi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Muuttaa ulostulot molemmin puolisiks. Ostoskorisi on tyhjä. Fråga oss. M-B W Takapuskurin suojalista farmariin Faceliftsopii vuosimallin farmari malliin.

– W Tuning ja kromiosat

Takaspoileri on laadukas ja valmistettu ABS-muovista. Emme ota vastuuta esimerkiksi mahdollisista yhteensopivuusongelmista jo olemassa olevien tuotteiden kanssa. Korisarja Clook W sedan. Amg näyttää. Öppet köp i 14 dagar Endast lagervara. Sivuja: 1. Etuspoileri Mercedes W orggis puskurille.