Wacom Companion 2

Tuotteen nimi : Tuotteen nimi on valmistajan tunniste tuotteesta, usein mallinimi, mutta ei täysin ainutlaatuinen sillä se voi sisältää joitain tuotevariaatioita. AC-syöttötaajuus 50 – 60 Hz. Joidenkin ohjelmistojen kanssa on jopa mahdollista kirjoittaa käsin virtuaalisen wacom companion 2 naputtelun sijaan. Julkaisupäivä Tuotteen nimi on tärkeä osa Icecat:in tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa.

Wacom julkistaa Cintiq Companion 2 -tabletin ammattimaisille digitaalisen sisällön luojille

Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Wacom Wacom companion 2 Companion 2. Tuotteen korkeus 15 mm. Tekniset tiedot. Smartwatch Charms Shiny Star. Tuotekoodi : The brand’s unique identifier for a product. Tiedot, jotka graafinen tablettisi saa, siirretään tietokoneeseen ja voidaan näyttää piirustuksena näytöllä.

wacom companion 2

Tuotetiedot

Liitettävyys Wi-Fi Kyllä. HP:n musta tavallisen paperin tulostuskasetti. Tuotemerkki : The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. Wacom Cintiq Companion 2, 33,8 cm Access to this product is restricted.

nikon 24 2.8 d

Wacom Cintiq Companion 2 – Tuotetiedot |

Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. Some manufacturers license their brand names to other producers. Kontrastisuhde tyypillinen Tuotteen nimi on tärkeä osa Wacom companion 2 tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa. Se tarjoaa vertaansa vailla olevan vapauden ja joustavuuden, jolloin käyttäjät voivat tutkia ja tehdä luovansa missä tahansa.

Wacom Cintiq Companion 2

Virrankulutus 48 W. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Icecat Product ID : Tuote Valmistaja Wacom. Sisäinen tallennuskapasiteetti: GB. Mukavuus ja tehokkuus ovat tärkeitä elementtejä kaikille luoville ammattilaisille, ja Cintiq Companion 2 on erityisesti suunniteltu antamaan käyttäjien työskennellä nopeammin, rennommin ja luonnollisemmin. Muistikapasiteetti MB.