Walkpad R1 Pro

Voit valita kahdesta tilasta – manuaalisen, walkpad r1 pro ohjaat nopeutta älypuhelimella tai kaukosäätimellä, ja automaattisesta, jossa vyö tunnistaa itse, milloin kiihdyttää tai hidastaa liikkeiden mukaan. Hihnan paino (fysiikka) on 25 kilogrammaa ja painomitat x mm. WalkPadin struktuuri on valmistettu alumiinista ja hihna sai elastisen ja tiheän materiaalin. Ensimmäisten toimitusten odotetaan olevan tämän vuoden Smart TV. Planeetta alennuksia.

Xiaomi WalkingPad antaa sinulle kävellä joka päivä. Myös aivan olohuoneessasi

Xiaomin juoksumatto on tyhjentynyt etupaneelista, jossa on kahvat ja hallintalaitteet verrattuna klassisiin. Smart TV. Jos olet urheilullinen, yksi tapa saada päivittäinen käytännön harjoittelu on kiivetä juoksumatolla. Tarkoitatko, ettei teknologiamaailma enää yllättäisi sinua? WalkingPad on rakennettu ihmisille, jotka painavat jopa 90 kiloa. Uudet Xiaomi-tuotteet.

walkpad r1 pro

Sinut on väliaikaisesti estetty

Myös aivan olohuoneessasi. Siksi Xiaomi on luonut WalkingPad Mini -nimisen juoksumaton, joka ei OLE piikki sivussa, mutta jolla on myös rajoituksensa. Uudet Xiaomi-tuotteet. Laitteen etuosassa olevassa näytössä näkyy tietoja harjoitusajasta ja saavutetusta nopeudesta. Smart TV. Jos olet urheilullinen, yksi tapa saada päivittäinen harjoittelu on kiivetä juoksumatolla. Ensimmäisten toimitusten odotetaan olevan tämän vuoden

tomtoc 360 13

Xiaomi WalkingPad R1 – Xiaomi Planet

Laitteen etuosassa olevassa näytössä näkyy tietoja harjoitusajasta ja saavutetusta nopeudesta. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja verkkosivuni tähän selaimeen tulevia kommentteja varten. Webová stranka. Viimeisimmät artikkelit. Vastaus Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Xiaomi WalkingPad antaa sinulle kävelylenkin joka päivä. Myös aivan olohuoneessasi – Xiaomi Planet

Voit valita kahdesta tilasta – manuaalisen, kun ohjaat nopeutta älypuhelimella tai kaukosäätimellä, ja automaattisesta, jossa vyö tunnistaa itse, milloin kiihdyttää tai hidastaa liikkeiden mukaan. Planeetta alennuksia. Hihnan paino (fysiikka) on 25 kilogrammaa ja mitat x mm. Läppärit. Kun olet käynyt olohuoneessa, voit taittaa vyön kahtia ja työntää sen sohvan alle. Viimeisimmät artikkelit.