Watch 2 Samsung

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Ajanottolaitteet Älykellot Tuote Viimeksi katsomasi tuotteet. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Helpompaa watch 2 samsung Edistyneen GPS:n, sykemittarin ja useiden kehittyneiden antureiden ansiosta Galaxy Watch Active2 Aluminumin voi pitää liikkeitäsi ja harjoitteluasi automaattisesti silmällä — huolimatta siitä, juoksetko, uitko, pyöräiletkö vai oletko vain lyhyellä kävelylenkillä.

Samsung Galaxy Watch Active2 44mm Aluminium

Kehittynyt sykemittari Sykemittarissa on kaksi kertaa aiempaa enemmän antureita, mikä parantaa tarkkuutta entisestään. Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm – smartwatch, Silver. Trampoliinin turvaverkko, 3,96 m. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Polkupyörät Lastenvaunut ja -rattaat Puhelimet Ruohonleikkurit ja watch 2 samsung Piha ja puutarha. Tuotteen laatu. Jos rasitustaso nousee, laite ehdottaa hengitysharjoituksia, joiden avulla voit vähentää kierroksia. Takaisin sivun alkuun.

watch 2 samsung

Tuotekuvaus Samsung Galaxy Watch Active 2 44 Mm

Sykemittarissa on kaksi kertaa aiempaa enemmän antureita, mikä parantaa tarkkuutta entisestään. Unenlaadun mittaaminen ja rentoutumisharjoitukset tasapainottavat päivittäisen liikunnan aiheuttamaa rasitusta, joten Galaxy Watch Active 2 huolehtii hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti. Hillityn ajaton design sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja 40 lajiprofiilin ansiosta kello sopii käytännössä mihin tahansa urheiluun. Xbox Series X, pelikonsoli. Galaxy Watch Active 2 Aluminum on modernin minimalistisesti muotoiltu älykello, joka toimii myös tyylikkäänä asusteena.

yle urheilu em jalkapallo

Samsung Galaxy Watch Active 2 44 Mm Musta | Techinn

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Toimitusaika 2 päivää. Koti ja ydinperhe. Galaxy Watch Active2 seuraa myös käsien pesuun käyttämääsi aikaa, jotta peset watch 2 samsung hyvin ja pysyt terveenä. Valittavana on paljon erilaisia sovelluksia.

Samsung Galaxy Watch Active2 44mm älykello, hinta €

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Galaxy Watch Active2 Aluminum on vedenkestävä ja pölytiivis. Tyyli ja hyvinvointi. Satisfyer Satisfyer Pro 2 Next Generation. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Päivitetty Toimitusaika tarkista saatavuus.