Watch 3 Gps

Seuraa sykettäsi milloin vain haluat Apple Watch Series 3 mittaa sykettäsi päivän aikana niin levossa, kävellessä kuin palautumis­vaiheessa kuntoilun jälkeen. Etäisyys, aika, poltetut kalorit, toiminta, syke, otetut askeleet. Verkkokaupassa asioiminen ei onnistu yksityisellä selauksella. WatchOS 5. Kuukausihaasteet ja saavutuspalkinnot. English Ohjeita.

Apple Watch Series 3 (GPS, 38 mm), Harmaa

Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Ladataan sivua Tuotteen laatu. Suurin ja pienin mahdollinen ranteen koko määräytyy valitsemasi rannekkeen mukaan. Saunalahti Hybridi-laajakaista myydään aina laitteen kanssa. Apple Watch Series 3 on uinninkestävä ja seuraa sekä altaassa että luonnonvesissä watch 3 gps harjoituksia. Y-tunnuksella voi tilata vain liittymäpäivityksiä.

watch 3 gps

Takuu ja huolto

Verkkokaupassa asioiminen ei onnistu yksityisellä selauksella. Anna ranteestasi soivan lempi­musiikkisi innostaa sinua liikkumaan Apple Watch Series 3: lla voit viedä enemmän musiikkia mukanasi minne vain. Voit myös koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan. Ilmainen toimitus jopa päivässä. Tuotenumero Brändi Apple Valm. Tyhjennä hakukenttä Hae.

sony 1000 mx

Apple Watch Series 3 GPS, 38 mm tähtiharmaa alumiinikuori ja musta urheiluranneke – Apple (FI)

Katso nykyisen älykellosi arvo tästä. Ostoskorisi sisältää tuotteen, joka on saatavilla vain myymälästä noudettuna. Laskut ja maksaminen. Jos haluat lisätietoja Apple Watchin käyttämisestä, oikean koon löytämisestä, mahdollisesta ihon yliherkkyydestä sekä sopivasta hoidosta ja puhdistuksesta, klikkaa tähän. Apple Watch Series 3 seuraa watch 3 gps Tarkista sykkeesi ja vastaanota ilmoituksia matalasta tai korkeasta sykkeestä sekä epäsäännöllisestä sydämenrytmistä. Matalan ja korkean sykkeen ilmoitukset. Käytä Siriä aivan uusilla tavoilla.

Apple Watch Series 3 GPS, 42 mm tähtiharmaa alumiinikuori ja musta urheiluranneke – Apple (FI)

Palautusta koskevat Applen myynti- ja palautus­ehdot. Apple Watch ei sisällä virtalähdettä, tämä on osa pyrkimyksiämme vähentää ympäristövaikutustamme. Voit ostaa tuotteen haluamallasi maksutavalla suoraan verkkokaupasta ja noutaa sen sinua lähinnä olevasta Elisan liikkeestä. Aktiivisuuden jakaminen ystäville. Voit myös koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan. Takaisin sivun alkuun.