Watch Face Gt2 Pro

Tuotetta on hyvin saatavilla Deoksiribonukleiinihappo Nettikaupassa. Palvelukeskuksen sijainti. Se seuraa esimerkiksi reaaliaikaista sykettä, harjoittelusykettä, suurinta hapenottokykyä ja palautumisaikaa. Huippuluokan muotoilulla sekä edistyneellä urheiluseurannalla, ammattimaisella terveydenseurannalla, kahden viikon akunkestolla ja langattomalla latauksella varustettu Huawei Watch GT 2 Pro on kehitetty erityisesti kuntoilua ja vapaa-ajan käyttöä watch face gt2 pro. Voit myös napauttaa kelloasi HUAWEI-puhelimeen muodostaaksesi välittömästi yhteyden ja sitten mukauttaa kellotaulujasi puhelimellasi olevilla valokuvilla.

Uusi Huawei Watch GT 2 Pro -älykello – Erinomainen kumppani aktiiviseen arkeen

Sulje search Etsi Sulje. Matkahuolto Lähellä-paketti Arvioitu toimitusaika: Puettavat älylaitteet. Multitronic JNT Jakobstad. Multitronic Seinäjoki. Tee hengitysharjoitus stressin lievittämiseksi ja mielen rauhoittamiseksi oikeaan aikaan.

watch face gt2 pro

Dataturvallisuus

Puhelut kellossasi Voit vastaanottaa, hylätä tai mykistää puheluja sekä tarkistaa puheluhistorian suoraan kellostasi puhelimen Bluetooth-yhteyden avulla. Varmista, että tarkistat jälleenmyyjän ostoehdot ja tietosuojakäytännöt. Saa tieto äkillisistä säämuutoksista Voimakas ilmanpaineen muutos tuo aina tullessaan vaikeat sääolosuhteet. Kaikki Huawei-tuotteet. Treenaa kuin ammattilainen Riippumatta siitä, ovatko käyttäjät aloittamassa uusia urheilulajeja tai haluavatko he viedä suorituskykynsä uudelle tasolle, Huawei Watch GT 2 Pro tarjoaa yli erilaista harjoittelutilaa. Täyteen ladattuna se voi kestää 14 päivää tyypillisissä käyttötilanteissa ja 8 päivää raskaissa käyttöolosuhteissa.

nae deodorantti alumiini

HUAWEI WATCH GT 2, Klassinen Design, AMOLED näyttö | HUAWEI Suomi

Maastohiihto- ja laskettelu-harjoittelutilat seuraavat käyttäjien watch face gt2 pro, matkaa, liikerataa, kumulatiivista laskeutumista, suurinta kaltevuutta, sykettä ja veren happisaturaatiota. Multitronic iTronic Jyväskylä Arvioitu toimitus: Älykellot Huawei Huawei Watch 3 -älykello. Back to page top. Kaukosäädin Aseta puhelimesi haluamaasi kohtaan ja voit ottaa valokuvan nopeasti ja tärähtämättä yhdellä kosketuksella kellostasi. Riippumatta siitä, ovatko käyttäjät aloittamassa uusia urheilulajeja tai haluavatko he viedä suorituskykynsä uudelle tasolle, Huawei Watch GT 2 Pro tarjoaa yli erilaista harjoittelutilaa. Jopa 14 päivän akkukesto Älykellon innovatiivisessa kaksoispiirisarjassa yhdistävät erinomainen suorituskyky sekä pitkä akkukesto.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro – HUAWEI Finland

Kaukosäädin Aseta puhelimesi haluamaasi kohtaan ja voit ottaa valokuvan nopeasti ja tärähtämättä yhdellä kosketuksella kellostasi. Jos GPS-signaali on liian heikko, se lähettää hälytyksiä. Huawei ei Object Linking and Embedding vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustoista. Multitronic JNT Pietarsaari. Täyteen ladattuna se voi kestää 14 päivää tyypillisissä käyttötilanteissa ja 8 päivää raskaissa käyttöolosuhteissa. Voit käydä lenkillä ilman puhelinta kuunnellen suosikkimusiikkiasi. Tyylikäs ja kestävä muotoilu Huawei Watch GT 2 Pro on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea, uusien taitojen oppimista ja oman kuntoilupotentiaalin rajoihin tutustumista.