Watch G2 Huawei

Huawein edistyksellisen TruSeen 3. Watch g2 huawei Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta. Kiihtyvyyden tunnistin Gyroskooppi Geomagneettinen sensori Optinen sykemittari Valoisuudentunnistin Ilmanpainetunnistin Kapasitiivinen sensori. Mukana toimitetaan pikkuruinen latausalusta, mutta kello tukee myös muita Qi-standardin kanssa yhteensopivia alustoja. Treenimusiikki kellossa Urheiluominaisuuksiensa lisäksi Huawei Watch GT 2 -kellossa on myös treenimusiikkisi.

Huawei Watch GT 2 Pro rannekkeet

Huawei ei OLE vastuussa kolmansien watch g2 huawei verkkosivustoista. Watch GT 2:n akku kestää GPS-maantieteellinen paikanmääritys päällä jopa 15 tuntia, joten kello sopii ultralajeihin ja pitkille matkoille. Rannekkeiden varmuuslukot ovat hieman standardista poikkeavia. Myös kellon tyylin mukauttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan, sillä erilaisia kellotauluja on saatavilla sadoittain. Watch GT 2 Prossa rannekkeiden vaihtelu on helppoa, mutta kiinnike on nyt hieman erilainen kuin edeltäjämallissa. Tuki Sulje Lisää tuotteita Tuki aloitussivu Ota yhteyttä.

watch g2 huawei

Tuotteen ominaisuudet

Mikäli akku kuitenkin hyydähtää, saa jo viiden minuutin latauksella kymmenisen tuntia käyttöaikaa. Kritiikit Puettavat. Rannekkeiden lukot ovat hieman standardista poikkeavia. Huawei Watch GT 2 seuraa aktiivisuuttasi ja hyvinvointiasi monipuolisesti, kiitos suomalaisen Firstbeatin teknologian. Mielenkiintoinen lisäys on myös golf, sillä Huawein mukaan Watch GT 2 Pro osaa tarkkailla yleisten liikuntatietojen, kuten kalorien kulutuksen ja sykkeen lisäksi esimerkiksi swingin ominaisuuksia.

pc fujitsu esprimo

Huawei Watch GT 2 (42 mm, metalliranneke), Ruusuku | Deoksiribonukleiinihappo

Watch GT 2 Prossa on kuitenkin runsaslukuinen joukko esiasennettuja sovelluksia, ja etenkin kuntoilun tueksi se soveltuu erittäin hyvin. Kellosta on julkaistu tällä kertaa hieman yllättäen vain yksi koko, millimetrinen. Käyttäjänimi tai sähköposti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Huawei Watch GT 2 Pro tarjoaa edeltäjämalli Watch GT 2:een nähden muutamia teknisiä parannuksia sekä samalla uutta myös ohjelmiston puolella. Tuote noudettavissa 22 myymälästä. Huawei Watch GT 2 Pro on titaanirunkoineen laadukas ja tyylikäs. Huawei ei Object Linking and Embedding vastuussa watch g2 huawei osapuolien verkkosivustoista.

Huawei Watch GT 2, halvin hinta 99€

Vedenkestävässä älykellossa on rannesykemittaus sekä viikon akkukesto. Honor Nokia. Mikäli akku kuitenkin hyydähtää, saa jo viiden minuutin latauksella kymmenisen tuntia käyttöaikaa. Rannekkeiden lukot ovat hieman standardista poikkeavia. Aina ilmainen palauttaminen. Ilmainen toimitus.