Watch Gt Strava

Aivan kaikkia yli urheilutilaa ei valitettavasti ehditty testijakson aikana testaamaan, mikä sinällään jäi hieman harmittamaan, sillä kellostahan löytyy tilat muun watch gt strava napatanssille, benjihypylle ja laskuvarjohypylle. Kellon pitäisi kestää vettä aina 50 metrin syvyyteen asti. Tuotejulkistukset Huhut. Viimeistely on niin hyvää kuin hintaluokassaan voi odottaa Mikäli GT 2:sta koittaa asetella samalle viivalle perinteisten kellojen kanssa, asettuu kuoren ja rannekkeen viimeistelyn taso noin euroa maksavan kellon kanssa samaan kategoriaan. Näiden ohella GT 2 Pro tarjoaa perinteiset kellotyökalut, kuten hälytykset, ajastimen ja pysäytyskellon.

Arvostelussa Huawei Watch GT 2 Pro

Basil Kronfli opens in new tab opens in new tab. Toinen lisäpainike ei OLE erityisen välttämätön, tämä on watch gt strava Harjoitus-sovelluksen nopea käynnistys, joka on ensin luettelossa, jos siirryt vain valikkoon. Henkilökohtaisesti koen langattoman latauksen Huawei Watch GT 2 Pron tärkeimmäksi uudistukseksi, sillä se vapauttaa kellon latureista ja johdoista. Itse kello koostuu kolmesta päämateriaalista, jotka ovat safiirilasi, keraami sekä titaani, joiden ansiosta Watch GT 2 Pro tuntuu kädessä mukavalta sekä kestää hyvin kulutusta. Unen mittaaminen tapahtuu Huawei TruSleep 2.

watch gt strava

5 Kommenttia

Kun ajattelee kellon ominaisuuksia, niin on oikeastaan erikoista, ettei kumiranneke Object Linking and Embedding vakiovaruste, vaan se täytyy hankkia erikseen. Lisäksi kellon classic-versiossa on nahkainen ranneke, kun taasen sporttisemmassa luotetaan kumiseen rannekkeeseen. Pika-arviossa Honor X7 ja Honor X8: Uusia vaihtoehtoja edullisiksi älypuhelimiksi suurilla näytöillä. Haluatko esimerkiksi nähdä, kuinka monta vaihetta kävit? Älykello välittää puhelimeen saapuvat ilmoitukset sekä toimii nykyään paremmin iPhone-mallien kanssa toisin kuin alkuperäinen Watch GT 2. Sama koskee laitteen selaamista lenkin aikana. Vain siksi, että älykkäitä lisävarusteita onsuosion huippu, ja monet ovat kiinnostuneita ostosta.

shure motiv mv7 x

Arvostelussa Huawei Watch GT 2 Pro | TechRadar

Oma arkiliikuntani koostuu lenkeistä, kuntosalista sekä pallopeleistä esim. Se ei OLE kuitenkaan siro. Tehoista on vastaamassa jo viime vuonna esitelty Kirin A1 -järjestelmäpiiri, jonka Huawei on toteuttanut vain ja ainoastaan watch gt strava laitteille, kuten älykelloille. Watch gt strava ranneke on vaihdettavissa tuttuun Huawein kellojen tyyliin. Kellon mitoiksi on ilmoitettu 46,7 x 46,7 x 11,4 millimetriä, joten kyseessä on kookas kello, eikä samalla tavalla yhtä siro kuin monet Huawein hieman pienemmät kellot. En pysty käyttämään se enempää Spotifya, kuin GooglePayta. Heikoin kohta Watch GT 2 Pron ohjelmistossa on mielestäni ilmoitukset.

Kirjoita arvostelu Huawei Watch GT: henkilökohtainen vaikutelma, arvostelu – Geek Tech Online

Huawei Watch GT 2 Pro tukee uutta Huawei Share OneHop -ominaisuutta, jonka avulla pystytään todella helposti kustomoimaan kellotaulua vain napauttamalla puhelinta kellon näyttöön. Virtaa tulee ja virtaa menee Eräs ensimmäisten älykellojen vitsaus oli nopeasti hupeneva akku. Huawei Watch GT kestää kaksi viikkoa aktiivisella käytöllä ja 90 minuuttia koulutusta viikossa. Lopputulos on yksi selkeimmistä älykellon kautta tehdyistä puheluista, joita olemme kokeneet, ja myös kantama on erinomainen. Tänään keskustelemme Huawei Watch GT: stä.