Wc Ido Seven D

Lisää ostoskoriin. Ei Object Linking and Embedding hidastuskansi, on pehmeä, mutta toimii hyvin, kuten koko kokonaisuus. Tehtaalla vesiliitäntä asennetaan edestä katsoen oikealle puolelle. Toiminut ainakin aluksi moitteetta, vaikka vielä ei Object Linking and Embedding toki vuosien kestävyydestä takeita. Lisää muistilistalle. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.

Ido Seven D Piilo WC-istuin

On hienoa kun ei tarvitse odottaa säiliön täyttymistä 10 min. Lisätiedot Sisältää miellyttävän lämpimän tuntuisen, pehmeän kannen. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Älä missaa unelmatarjouksia ja ohittamattomia etujamme! Jos on epätasainen alusta, niin kannattaa laittaa monttukohtiin ensin vaikka prikat korokkeeksi, näillä estetään istuimen keikkuminen, kannattaa myös piirtää lattiaan asennuskohta jalustan ulkoreunoja myöten, sen jälkeen nostetaan istuin pois paikaltaan ja laitetaan liimatiivistemassaa tarpeeksi kauluksen alle lattiaan piirretyn linjan sisäpuolelle, jos tiivistemassaa pursuaa liikaa ulkopuolelle annetaan sen kuivua ensin ja vasta sitten wc ido seven d ylimääräinen tiivistemassa mattoveitsellä ympäriltä ja viimeistellään saniteettisilikonilla, saniteettisilikonia ei kannata käyttää itse kiinnitykseen koska ei OLE niin luja.

wc ido seven d

Liittyvät tuotteet

Tilaa WC-istuimen asennus – asentajamme on yhteydessä arkipäivän sisällä! Viesti vapaaehtoinen. Hyvä pytty. Sulje Siirry kassalle. Istuinkorkeus mm. Verkkokaupassa: yli 50 kpl. Seinäjoki Rengastie Rengastie

torx t8 ruuvimeisseli

WC-istuin IDO Seven D10 piiloviemäri | STARKin verkkokauppa

Hyvä perus pönttö. Kysy tuotteesta. Skip to the end of the images gallery. Kiinnitysreiät wc-jalassa Sisäänrakennettu Fresh WC -raikastintoiminto Viemäriliitin nro ja kiinnityssarja sisältyvät hintaan Istuinkorkeus mm Mallissa pehmeäistuinkansikaksoishuuhtelu. Sileä, selkeä muotoilu helpottaa puhdistusta. Simolanmutka 5 Lahti

IDO Seven D mallisto

Sileä, selkeä design helpottaa puhdistusta. Mutta olen tyytyväinen hankintaan mutta ei olis käyny paikalleen ilman mansettia. Suodata arvosteluja:. Vai täysin umpinainen joka puolelta, ettei vesi pääse pöntön jalan sisään? Käyttökokemuksia minulla ei vielä Object Linking and Embedding, koska asennan pytyn vasta lähiaikoina.