Wd Ssd Sata

Tulostimien värikasetit ja paperit. WD Blue on Western Digitalin kiintolevyjen budjettimallisto, joka tarjoaa hintaan nähden reilusti tallennustilaa. Rajoitettu takuu – 5 vuotta. Näytä -jalosteet Siirry valmistajan kotisivulle. Mittaukset tehtiin testiohjelmalla optimaalisissa olosuhteissa, joten käytännössä nopeudet ovat hieman alhaisemmat. Asennus- ja huoltopalvelut. Toimitus ja Palautuskäytännöt.

Western Digital WD Blue 3D NAND SATA SSD 250 GB Internal Hard Drive

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta. Siirtonopeudet ovat joka tapauksessa hyvät tämän hintaluokan ssd-levylle. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Saatavuus Verkkokaupassa.

wd ssd sata

Conclusion

Team Group MS30 M. Western Digital on maailman toiseksi suurin kiintolevyjen valmistaja. Samankaltaiset tuotteet. Siirtonopeudet ovat joka tapauksessa hyvät tämän hintaluokan ssd-levylle. Yksi tehokkaimmista päivityksistä, jonka ikääntyvälle tietokoneelle voi antaa, on vanhan mekaanisen kiintolevyn vaihtaminen ssd-levyyn. Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta. The Store Tietokonekauppa.

osram cool blue h11

WD Blue 3D NAND GB SATA SSD-asema | elektroninen kauppa

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta. Ilmoita saatavuudesta. Kysy tuotteesta. Audio ja kuvansiirto. Leveys: 22 mm Syvyys: 2.

Western Digital SSD-levyt Multitronic-verkkokaupassa

Saatavuus Verkkokaupassa. Neljän teratavun WD Blue -asema maksaa suunnilleen neljä kertaa enemmän kuin teratavun versio. Huolto ja palautus Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Toivelista luotu. WD:n sivustolta voi ladata ilmaiseksi hyvän kloonausohjelman, mutta sen käyttö edellyttää, että myös vanha kiintolevy on WD:n valmistama.