We Play Animajor Dota2

LGD, Vici ylsi kahdeksan parhaan joukkoon ja Aster jakoi sijan 9. Twitter Youtube Facebook. Nico Hartikainen. EG: llä oli 12 tappoa pöydällä 10 minuutissa ja 3. Kuva: Invictus Gaming. Kestomenestyjänä tunnettu Team Secret onkin nyt erikoisen paikan edessä, sillä kenraaliharjoitukset menivät täysin penkin alle. Dota 2:n vuoden toinen ja samalla viimeinen we play animajor dota2 WePlay AniMajor oli kokea kovan takaiskun, kun turnaukseen osallistuvilla neljällä kiinalaisjoukkueella oli vaikeuksia lentojen kanssa.

Dota 2 WePlay AniMajor 2021 aikataulu, Dota 2 WePlay AniMajor 2021 otteluohjelma, tulevat ottelut

Eliana on australialainen freelance-toimittaja ja toimittaja, joka on intohimoinen e-urheiluun ja videopeleihin. Ominaisuuden kuva: WePlay Esports. Jaa reddit Reddit. AniMajor -turnauksen pudotuspeleistä. Puolen miljoonan dollarin turnaukseen osallistuu 18 joukkuetta ympäri maailmaa. Pahat neroukset olivat One Esports Singapore Major n kakkonen ja ovat menestyneet loistavasti viime kuukausina.

we play animajor dota2

Sinulla on mainostenesto käytössä!

Joukkuehenki Hän onnistui asettamaan joukkueelleen yli muutaman tapon varhaisessa pelissä. Nico Hartikainen. Joukkueella oli vaikeuksia päästä puolustamaan mestaruuttaan Ukrainaan, koska Valko-Venäjän ilmatilarajoitukset ovat vaikuttaneet lentoihin. LGD työnsi keskiosaa vaarantamatta egisin ilmapiiriä ja otti T2- ja T3-tornit sekä kasarmin ulos. Mutta juuri tukivaihtoehdot työnsivät LGD: n yli linjan tässä pelissä.

tunnetko minut peli arvostelu

Ottelua koskeva vedonlyönti 22Betillä | Dota 2. WePlay AniMajor

Esports Mutta ainakin tällä hetkellä kruunusta ovat jalokivet putoamassa. Kuva: Invictus Gaming. XinQ oli upea Miranalla ja teki 23 syöttöä. Eliana Bollati.

Dota 2: Dota 2 WePlay AniMajor tulokset, ohjelma – Livetulokset

Ainoa asia, joka saattaa muuttaa tiensä menestykseen, on se, että Su ”super” Peng aikoo stand-in Chan ”Oli” Chon Kien, mutta on silti epätodennäköistä, että IG pääsee seuraavaan kierrokseen. LGD vahvistivat joukkueidensa olevan jo matkalla Kiinaan. WePlay AniMajor on joukkueiden viimeinen tilaisuus hankkia MM-karsintapisteitä, joita 12 eniten kerännyttä kutsutaan suoraan kisoihin. Twitter Youtube Facebook. Siirry sivun pääsisältöön. Joukkueen voittoprosenttiaulukko Virtus. Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!