Web Cam Ultra Hd

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Päivitä videoneuvotteluiden taso työpöydälläsi ensimmäiseen luokkaan. Viimeksi katsomasi tuotteet. Edistyksellinen p-tarkkuuksinen yritysverkkokamera H. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. English Ohjeita. Atean tarvikehaku.

Logitech BRIO -verkkokamera

Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä web cam ultra hd. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Kiinteä mikrofoni: stereo, kaksi pallokuvioista. Ultra 4K HD nappaa kaikki yksityiskohdat, kun RightLight 3- ja High Dynamic Range HDR -tekniikat tekevät automaattisia säätöjä, jotka saavat sinut näyttämään parhaimmaltasi niin hämärässä kuin suorassa auringonvalossakin. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Päivitetty Scandinavian Photo.

web cam ultra hd

Halvin hinta:

Tyhjennä hakukenttä Hae. Tutustu koko sarjaan Osta mallistosta. Tekniset tiedot Tekniset tiedot. Kolmen vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Digitaalizoomaus: 5x. Webbi- ja Verkkokamerat.

xiaomi redmi 9 64gb 4gb

Logitech BRIO -verkkokamera ultrateräväpiirtoisella 4K-videokuvalla ja HDR-ominaisuudella

Voit myös hyödyntää Logitech Capturea kattavaan sisällöntuotantoon. Tutustu tuotteeseen. Näytät aina hyvältä. Brio on sertifioitu yrityskäyttöön ja tukee kiinteiden optisten ja infrapunatunnistimiensa ansiosta Windows Helloa. Suuret kuvataajuudet soveltuvat erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan hidastuksia tai erittäin sujuvaa videosuoratoistoa. Kiinteä mikrofoni: Stereo. Verkkokamera vakavasti otettavaan striimaukseen.

Logitech BRIO ULTRA HD PRO BUSINESS WEBCAM – Hintaseuranta |

Kuva-ala lävistäjän suunnassa. Kingston muistihaku. Logitech Zone Wireless Bluetooth -kuulokemikrofoni, jonka avulla työskentelet missä vain — siinä on poikkeuksellinen äänenlaatu, mikrofonin mykistys varresta kääntämällä ja langaton Qi-latausominaisuus. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Pyydä tukea. Kameran tarkkuus megapikseleinä: Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun.