Webcam 4 K

Aseta Brio säädettävällä pidikkeellä sinne, missä se toimii parhaiten — voit kiinnittää sen kannettavaan, pöytänäyttöön tai pöytään. Tally No. Kiinteä mikrofoni: stereo, kaksi pallokuvioista. Maa ja kieli — kielitiede Kantri and Language. Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. Kuva-ala lävistäjän suunnassa.

USB Webcam Pro Elite 4K UHD

Irrotettava yleispidike voidaan kiinnittää webcam 4 k kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin. Pienellä printattu. Suuret kuvataajuudet soveltuvat erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan hidastuksia tai erittäin sujuvaa videosuoratoistoa. Napsauttamalla ”Sulje ja hyväksy” vahvistat, että olet lukenut evästekäytäntömme ja hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tuotteeseen. Logitech BRIO is packed with features that produce stunning video in any environment.

webcam 4 k

Yhteensopiva:

HD-Base T No. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Ilmainen vakiotoimitus tilauksiin, joiden arvo on vähintään EUR Automaattinen tarkennus. Logitech Zone Bluetooth -kuulokkeiden ominaisuutena on vastamelumikrofoni ja hyvä ääni.

minidrone amazon

Logitech 4K Pro -verkkokamera, mukana HDR ja RightLight 3

Voit hallita yksityiskohtia ja asetuksia täällä. Usein esitettyjä kysymyksiä. Kiinnitettävä suojasuljin. Pandemia nopeutti Sandbergin tuotekehitystä. USB 2.

Obsbot Tiny 4K PTZ Webcam – Thomann Suomi

Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Mukana on kaksi kiinteää pallokuvioista mikrofonia, jotka sieppaavat äänen selkeästi jopa metrin etäisyydeltä. Lävistäjältään 90 asteen laajakulmaesiasetus näyttää kuvassa vieläkin enemmän ympäröivää tilaa ja soveltuu erinomaisesti fyysisten esineiden ja valkotaulujen esittelemiseen kamerassa. Logitech Zone Universal Serial Bus-kuulokemikrofoni, jossa on erinomaiset kaiutinohjaimet ja edistyksellinen melua vaimentava mikrofonitekniikka. Voit hallita yksityiskohtia ja asetuksia täällä. Universal Serial Bus 2. It even comes close to matching the quality you get from midrange mirrorless and DSLR solutions, which are much more expensive.