Webcam 60 Fps 4k

Brio-kameralla voit neuvotella, suoratoistaa ja tallentaa joka valossa ja näytät aina parhaimmaltasi. Asetukset Shipping preferences. Tarkkuus ja kuvataajuus. Hinta ja varastotiedot. Voit milloin tahansa määritellä, mitkä cookies selaimeesi tallennetaan napsauttamalla kohtaa ”Asetukset”. Tutustu koko sarjaan Osta mallistosta. Tässä on työkalut, joiden avulla pystyt keskittymään ja suoriutumaan erikoistuneista tehtävistäsi.

Logitech BRIO 4K Stream Edition -Web-kamera

Yhteensopivuus: Windows 8 tai uudempi Windows 8. Tarkennustyyppi: automaattinen tarkennus. Toimitus: arkipäivää, varmista myymäläsaatavuus. Background replacement gives you the freedom to meet anywhere. Vähintään 2 Gt RAM-muistia vaaditaan p-videon suoratoistoa varten. Lävistäjältään 78 asteen esiasetus paljastaa enemmän: keskustelukumppani saa kuvan ympäristöstäsi, mutta katsekontakti säilyy. Hinta ja varastotiedot.

webcam 60 fps 4k

Halvin hinta:

Tarkkuus ja kuvataajuus. Takaisin sivun alkuun. Jätä takuuvaatimus. Voit kirjautua heti katsomalla BRIOn objektiiviin. Näytä tuoterivin selitteet Piilota tuoterivin selitteet. Takuu Jos et OLE täysin tyytyväinen ostokseesi, haluamme korjata asian.

siirtoalusta motonet

Logitech BRIO Webcam 4K Ultra HD –

Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. Lisää ostoskoriin. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Even when the world around you is chaotic and uncooperative, you can produce clean, clear video using multiple field-of-vision options and 5x digital zoom to focus on what matters. Mikrofonin kantama: Enintään 1.

Data Group – LOGITECH – LOGITECH BRIO WEBCAM – 4K – Internet-kamerat

Alta löydät mahdollisuuden hyväksyä kaikki cookies tai mukauttaa niitä haluamallasi tavalla. Voit myös poistaa pidikkeen ja kiinnittää kameran kolmijalkaan oman kolmijalkaliitännän avulla. Melua vaimentava mikrofoni. Takuu Jos et Object Linking and Embedding täysin tyytyväinen ostokseesi, haluamme korjata asian. Simply look into BRIO’s lens to be immediately signed on.