Weebill S Combo

Weebill s combo hallinta-algoritmi tunnistaa automaattisesti painon ja valitsee oikean moottoritehon parhaan kuvaustarkkuuden saavuttamiseksi. Lisävarusteet ja palvelut – Valitse haluamasi varusteet ja paina lisää ostoskoriin. Nopeat ja turvalliset toimitukset Turvallinen takuu — lue lisää Kuntotestattu tuote jolle myönnämme takuun 30 päivän palautusoikeus Ennen klo tilatut varastotuotteet lähetetään samana päivänä. SKU Mannerheiminaukio 1 Helsinki.

Zhiyun WEEBILL 2 Gimbal COMBO

Kaikki weebill s combo sis. Myymälässä voit lisäksi maksaa käteisellä ja Mash osamaksulla, sekä Kuvamestarit rahoituksella palvelun tarjoaa: Resurs Bank. Posti kotijakelu. Aloita °. Yliopistonkatu 13 Turku Tilausseuranta Kirjaudu sisään Rekisteröidy Fotonordicin asiakkaaksi ja saat erikoistarjouksia ja muita etuja ensimmäisten joukossa! Käytettävyyttä helpottamaan on luotu myös kokonaan uusi säätörengas, jolla pystyt hallitsemaan muun muassa tarkennusta, ISO-arvoa ja follow focusta gimbaalin kanssa yhteensopivien kameroiden kanssa.

weebill s combo

Kiinteät toimituskulut:

Myynnissä vuodesta Elokuu Weebill voi olla esim. Liittyvät YouTubesta. Zhiyun Weebill 2 on uusi, entistä kehittyneempi ja paranneltu versio Zhiyun Weebill S vakaajasta. Toimitustavat Matkahuolto. Voit muuttaa evästeasetuksia sivun alareunassa olevasta linkistä. Jalosteet joissa on lukee toimitusaika, toimitamme heti kun saamme tuotteen omaan varastoon.

michelin x ice 3

Zhiyun Weebill 2 Combo Gimbal -vakaaja | Rajala Pro Shop

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Skip to navigation Skip to content. Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu Espoo Meidän edut. Voidaan jakaa sekä yrityksiin että koteihin. Verkkokaupan etusivu Tuotemerkit. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista.

Zhiyun WEEBILL 2 Gimbal COMBO – Thomann Suomi

Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu Espoo. Ainutlaatuisen ergonominen kiinnitysjärjestelmä sallii vaihtamisen korkean ja matalan kuvausasennon välillä TransMount pikakiinnitysjärjestelmällä. Maksu johtuu ylimääräisestä työstä jota tämä aiheuttaa. Kameratarvikkeet Akut ja laturit kameroihin Kameran jalustat ja -päät Hihnat kameroille Laukut Ja reput Kaukolaukaisimet kameroille Lankalaukaisimet kameroille Etsinkumit ja tarvikkeet Muut kameratarvikkeet. Avoinna arkisin — , la — JavaScript seems to be disabled in your browser.