Wella System Repair

Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Muistathan hyödyntää klubietusi! Pakkauksen mittatiedot. Tämä tuote on suoratoimitus- tai rahtituote. JavaScript estetty selaimessasi. Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Sinun tulee valita vähintään 1 kpl tätä tuotetta.

Wella SP Repair Shampoo 250ml

System Professional. Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Tämä tuote on suoratoimitus- tai rahtituote. Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Lue lisää. Vältä päänahkaa. Levitä märkiin hiuksiin.

wella system repair

Tutustu myös

Tarjouskirje Yritysasiakaskirje. OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija Kirjoita arvostelu. A1: Jos tilaus on tehty arkipäivänä ennen klo Hinta ja määrä:. Sopii päivittäiseen käyttöön.

marimekko ilma

System Professional – Wella Shampoo |

Kysymyksia ja vastauksia Tässä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin: Q1: Milloin toimitatte tilaukseni? Wella system repair Tokmanni Klubiin. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Tuotetiedot Vaurioituneille, kuiville ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille suunnattu shampoo, joka puhdistaa tukka ja hiuspohjan hellävaraisesti samalla korjate hiussolukon vaurioita tehokkaasti. System Professional Repair Monitahoarviointi sosiaalisesta kompetenssista on syvävahvistava hiusnaamio hauraille ja vaurioituneille hiuksille. SKU

Wella System P. – Repair Shampoo R1 ml |

Tuotetiedot Käyttö. Toimitusaika saattaa kuitenkin vaihdella ilmoitetusta erityisesti verkkokaupan sesonkien aikaan. Hei klubilainen! A3: Vaihtoehtoina ovat mm. Tuotenumero: Sinun tulee valita vähintään 1 kpl tätä tuotetta.