What Is Magsafe Case

Nahka on luonnonmateriaali, jotenkuten laadukkaaseen nahkavyöhönkin, suojakuoreenkin voi ajan mittaan tulla jälkiä, naarmuja tai patinaa. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Sivustollamme olevan materiaalin jäljentäminen ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa sen Qi-laturille. Lue what is magsafe case maksutavoista ja -ehtoista täältä. Niinpä sen kiinnit­täminen ja irrottaminen on aina yhtä vaivatonta.

Apple IPhone 12 Pro Max Silicone Case With MagSafe

Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Tyylikäs nahkakuori on suunniteltu iPhone ta ja 12 Prota varten, joten what is magsafe case istuu täydellisesti laitteen muotoihin Ohut, kevyt ja miellyttava kädessä Ulkopinta erityisparkittua ja -viimeisteltyä eurooppalaista nahkaa Väri: Musta. Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat voivat vaihdella muutamasta viikosta jopa kuukausiin. Hakumenettely: Haku. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa.

what is magsafe case

Hinta- ja tuotetiedot

Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton. Yritysasiakkaat Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Elektroninen posti Tilaa. Lisäksi pehmeä mikrokuitusisus suojaa laitetta. Mikäli näissä neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, niin myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet ratkaistaan joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Yritysasiakkaiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu.

metroid dread walkthrough ign

Apple iPhone 12 | 12 Pro Silicone Case with MagSafe – Deep Navy | Tector

Elektroninen posti Tilaa. Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta. Lisää ostoskoriin. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse myyjän ja asiakkaan välillä. Hyväksyn toimitus- palautus- ja peruutusehdot.

Apple iPhone 12 Pro Max Clear Case Magsafe | Telia

Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Kun palauttaminen on käsitelty ja hyväksytty, rahayksiköt palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Voit luoda tunnukset kassalla yhteystietojen syöttämisen jälkeen.