Whirlpool Mikroaaltouuni Max38/ix

Arvostelu Luukun avautuminen. Door opening mode. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Whirlpoolin ainutlaatuinen patentoitu pikasulatustoiminto Jet Defrost sulattaa pakastetun ruoan seitsemän kertaa nopeammin kuin tavalliset sulatusjärjestelmät.

MYYDÄÄN UUSI WHIRLPOOL MIKROAALTOUUNI, MAX 38/IX

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Nosta ilmoitus kärkeen. Takuuaika alkaa ostokuitin osoittamasta päivämäärästä tai toimitetun tavaran toimituspäivästä. Crisp on uniikki Whirlpoolin patentoima rapeutusjärjestelmä: rapeutusalustan ansiosta kypsennettävä ruoka on alta rapeapohjainen ja tasainen, tehokas grilli viimeistelee pinnan. Jet Start.

whirlpool mikroaaltouuni max38/ix

Tuotteen ominaisuudet

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Helposti kulmaan sijoitettava mikroaaltouuni, jossa pyöreä muotoilu. Käyttöohjeet Suomi Lataa. Näytä lisää Näytä vähemmän. Luo Tori-tili. Ehdota Huuto Turvaa. Pikaohje Suomi Lataa.

venyvä puutarhaletku

MYYDÄÄN UUSI WHIRLPOOL MIKROAALTOUUNI, MAX 38/IX –

Sony WHXM4, kuulokkeet. Mikroaaltoteho, maksimi Whirlpool mikroaaltouuni max38/ix. Sulkeutuu 5. Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi. Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuri nyt. Vertaa Kodinkoneet Keittiökoneet Object Linking and Embedding hyvä ja lisää vertailuun toinen tuote Vertaa. Käyttöohjeet Suomi Lataa.

Uusi WHIRLPOOL MIKROAALTOUUNI, MAX 38/IX,

Syvyys mm. Uunin tilavuus l. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus. Door opening mode. Jaa ilmoitus Facebookissa. Tekniset tiedot Käyttöohjeet Keittokirja Takuu. Uunit, hellat ja mikrouunit.