White Gx Pro 18

Mitä uutta? Alkujaan tämän lähetti Hiekkahentunen. Vastaukset: 53 Viimeinen viesti: Nyt on GX Litessä nastat alla. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy.

White GX Pro 2018

Vastaukset: 2 Viimeinen viesti: Kiitos jo etukäteen. Vakiona tuossa on Vastaukset: 53 Viimeinen viesti: Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon.

white gx pro 18

Recommended Posts

Pron 2×10 vaihteisto on sentään nykyaikaisempi ja keskiökin taitaa olla shimanon osilla joten niihin löytyy todennäköisemmin varaosia jatkossakin. Tori on osa Schibsted-konsernia. Jaa ilmoitus Facebookissa. Sopimusehdot Sulje. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Lue lisää.

sauvage eau de toilette review

White gravel gx lite 18 vs white gravel gx pro 18

Vastaukset: 2 Viimeinen viesti: Painoissa todennäköisesti virhe Liten eduksi. Canyon Urban 5. White x Pro vs. Ehdottomasti noista Pro. Mutta tuo geometria taas jälleen. Osien päivittäminen parempiin tulee varmuudella kalliiksi.

Gravel White GX PRO pyörä, Kilp

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla Object Linking and Embedding vielä Tori-tiliä? Pitäisi saada GX Lite 19 pyörään nastarengasta. Pikaisesti kävin kokeilemassa nyt kun noita oli liikkeeseen tullut. Jaa ilmoitus Facebookissa. Lähetä Tori-paketti. Molemmilla ajaa kyllä esim työmatkaa tai vastaavaa, mutta harrastusmielessä nuo jää varmaan molemmat äkkiä vajaiksi.