Wifi Tuya Smart

Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle. Hakumenettely: Haku. Luo käyttäjätili. Valitse kieli:. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Lisää ostoskoriin. Kirjaudu sisään.

TUYA Smart Älykoti

I moved wifi tuya smart this app – and make sure all new smart devices support Tuya before buying hardware – after some bad experiences with products and apps from other well known vendors. Ajas tustoiminto: Talven jäätävät pakkasaamut ja auto kylmänä käyntiin? Yhteystiedot Tapahtumat Tule jälleenmyyjäksi. Näyttökuvat iPhone iPad Apple Watch. Yhteensopivuus iPhone Vaatii käyttöjärjestelmäversion iPhone OS Seuraavia tietoja voidaan kerätä ja ne voidaan yhdistää henkilöllisyyteesi:.

wifi tuya smart

Tietoa meistä

Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskittimen tai maksullisen tilauspalvelun tarvetta. Sijainti Tämä appi voi käyttää sijaintiasi, vaikka se ei olisi auki. You can also contact us in the following ways: Official email: support tuya. VŠE Hae. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme.

xiaomi vs iphone 11

Tuya Smart Home ─ älykoti | Valomania

Kehittäjä Tuya Inc. You are using an old and outdated browser. Jaa ja hallinnoi useita laitteita Sovelluksen avulla voit helposti hallinnoida laitteita ja saada ne tekemään yhteistyötä. Lue lisää yksityisyydensuojasta Asia selvä. Erikoistarjous 3D foto. Ne luovat haluamasi tunnelman hetkessä. Tuya Smart.

‎Tuya Smart App Storessa

Lepro LampUX. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei OLE tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. Kytke laitteesi päälle ja pois päältä eri aikoina antamaan vaikutelman, että joku on kotona. Miten aloitan Tuya Smart -sovelluksen käytön? Sähkömateriaali Kattotuulettimet Keittiökoneet Lisätarvikkeet tietokoneille Kuulokkeet, mikrofonit ja web-kamerat Matkailu Kauneus ja terveys Suojatyökalut Jouluvalaistus Puutarha Työhuone Parafiinilamput Tuoksudiffuusorit Akvaariovalaistus.