Wii Wii Fit

Wii Fit. Nintendo hyvä tasapainolauta peli Wii Fit konsoli. Hinta 10e kpl Postikulut 2. Nouto Kannelmäestä tai Tikkurilasta Tori Wii Fit Plus peli.

Wii Fit Plus

Toimiva levy. Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Kokeile Oikotietä. Moitteettomassa kunnossa oleva tasapainolauta sekä runsaasti pikkupelejä sisältävä peli. Oikotie ja Tori ovat osa samaa Schibsted-konsernia.

wii wii fit

Liuta Wii pelejä

Klikkaamalla tästä sinut ohjataan Oikotielle ilmoituksen sivulle. Wii pelejä LMJ. Ostaisin Wii fit Plus -pelin edullisesti. Avattuaan profiilinsa pelaaja voi valita joko Body Testin kehotesti tai Trainingin käytännön harjoittelu. Wii-tasapainolauta ja Wii Fit.

ultima thule snapsilasi prisma

Pelit: Wii Fit U

Wii Fit Plus peli ja tasapainolauta. Mukaan Wii Fit plus ja Wii Sports pelit. Siinä näkyy pelaajien Mii-hahmot ja heidän painoindeksinsä kehitys. Pelistä löytyy myös lajeja, wii wii fit voi pelata jopa kahdeksan pelaajaa. Wii fit peli. Wii Fit Plus sisältää 15 uutta tasapaino- ja aerobilajia ja metsäkuusi uutta voimaharjoittelu – ja joogalajia.

Wii FIT plus peli –

Wii Fit Plus sisältää uusia harjoitteita kuten rullalautailu ja rytmi Kung Fu. Pikkupeleissä vaikeustasoja, joten sopii sekä lapsille että aikuisille. Pelaajat voivat myös nähdä arvion poltetuista kaloreista ja punnita halutessaan koiransa tai kissansa. Wii Nintendo pelikonsoli. Wikimedia Commons.