Windows 0x80131500

Tämä nollaa Windows Storen välimuistin. Jos syitä ei tunneta, on parasta noudattaa ohjeissa esitettyä windows 0x80131500, kunnes ongelma on ratkaistu. Yhteenveto Kun seuraavan kerran lataat pelin Windows Storeen ja saat virhekoodin 0x, tiedät mitä tehdä. Get help. Minulla on vuosien kokemus tietokoneen ohjelmoinnista, laitteiden vianmäärityksestä ja korjaamisesta.

Kuinka korjata virhekoodi 0x80131500 Windows 10: ssä, kun lataat peliä (05.25.22)

Valitse oikea aikavyöhyke. Kuinka tietää, mikä prosessi käyttää tiedostoa Windows ssä. Käyttäjillä on ollut näitä ongelmia Windows 8- 8. Voit luoda Microsoft -tilin seuraamalla näitä ohjeita: Siirry Asetuksiin. Työnnä vain luetteloa alaspäin, kunnes löydät korjauksen ongelmaan. Epäiletkö Windows 0x80131500 Storessa välimuistiongelmia?

windows 0x80131500

Virhekoodin 0x80131500 syyt Microsoft Storessa

Valitse Kirjaudu sisään ilman Microsoft-tiliä. Koti Muut Microsoft Store ei toimi Windows ssä: 8 korjausta. Microsoft Store ei ehkä Object Linking and Embedding suosituin tapa hankkia sovelluksia Windowsissa. Kuinka tehdä hiki? Avaa valmius, avaa Microsoft Store ja muuta tiliäsi, jota käytit uuteen. Oletko äskettäin havainnut virheen 0x asentaessasi tai päivittäessäsi sovelluksia Microsoft Storessa? Ne voivat olla osa ikkunoita tai asennetaan

yamaha r1m 2015

Microsoft Store ei toimi Windows ssä: 8 korjausta –

Lopullinen menetelmä merkitsee koko käyttöjärjestelmän windows 0x80131500 vahingoittuneille järjestelmätiedostoille – ne havaitaan ja eliminoidaan automaattisesti erityisiä apuohjelmia. Vieritä alas ja paina Palauta -painike. Windows ssä. Tämän korjaamiseksi tarvitset vain synkronoida päivämäärän ja kellonajan vyöhykeajoitusten mukaisesti. Tutkitaan ratkaisuja yksityiskohtaisesti — Contents.

Virhekoodi 0x Microsoft Store: Kuinka korjata

Menetelmä 5: Nollaa verkkoparametrit Verkkoyhteysongelmat voivat olla vain sen poissaolon vuoksi. Kun virheet näkyvät toistuvasti, syötä nämä rivit:. Vaihda ohjauspaneelin näkymästä Luokka. Epäiletkö Windows Storessa välimuistiongelmia? Suorita tämä tehtävä noudattamalla alla olevia ohjeita. Sinua pyydetään tarkistamaan Netti-yhteytesi, ja napsauttamalla Tarkista yhteys -painiketta siirryt Verkkoyhteydet-sivulle.