Windows 10 20h2 Pro

Windowsin lataamista varten käyttäjän tulee ladata Microsoftin sivuilta työkalu. Yhtiö palaamassa Windows Phoneen Mutta järjestelmäsi saa edelleen kaikki tarvittavat tietoturvakorjaukset. Pika-arviossa Honor X7 ja Honor X8: Uusia vaihtoehtoja edullisiksi älypuhelimiksi suurilla näytöillä. Sille voi myös asentaa lähes kaikkia kolmannen osapuolen ohjelmistoja.

PSA: Microsoft muistuttaa kaikkia, että Windows 10 20H2 -huolto päättyy toukokuussa 2022

Jatkossa Microsoft aikoo julkaista Windows lle yhden ominaisuuspäivityksen vuodessa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että seuraavaksi leikkauslistalla on Windows 10 20H2, tuttavallisemmin October Update. Microsoft Windows 10 Windows 10 20H2. Uutinen Microsoft muistutti: Windows 10 20H2:n tuki päättyy keväällä. Windows 10 on maailman tunnetuimpia ja käytetyimpiä käyttöjärjestelmiä.

windows 10 20h2 pro

Tarkista Windows-päivitys

Lue kokemuksia Moi Mobiilista. Vinkit Sovellukset. Alma Media yhteystiedot. Windows n 20H2-version eli October -päivityksen tuki päättyy Tilaa uutiskirje. Windows 10 versions eli eri päivitykset. Windows 10 ilmaiseksi.

virkatut kapat

Windows 10, version 20H2 ylläpidon päättyminen | Microsoft Docs

Pian yhden Windows 10 -version tuki on kuitenkin tulossa jälleen päätökseensä. Vapaalla Urakkamaailma. Windows 10 on pitkän tuotekehityksen tulosta. Suurin osa laitteista on todennäköisesti jo päivitetty uudempiin versioihin. Asiakkaita, jotka ottavat yhteyttä Microsoft-tukeen tämän päivämäärän jälkeen, pyydetään päivittämään laitteensa uusimpaan Windows 10 -versioon tuen ylläpitämiseksi. Microsoftin mukaan tuorein ominaisuuspäivitys sisältää parannuksia turvallisuuden, hallinnan, virtualisoinnin sekä laadun osa-alueilla.

Windows 10 lataaminen, päivitykset, ohjeet ja eri versiot

Viimeksi päivitetty Uutena ominaisuutena tuli myös parempi virustorjunta, joka on varsin hyvä ja riittää pitämään tietokoneen puhtaana viruksista. Lykkää ominaisuuspäivityksen asennusta Jos käytät Windows 10 Professional-, Enterprise- tai Education-käyttöjärjestelmää, voit käyttää Lykkää päivitystä tai keskeyttää päivityksen, jotta et saa sitä välittömästi. Vapaalla Urakkamaailma. Vaikka Microsoft toi viime vuonna tarjolle uuden Windows n , jatkaa se yhä Windows n tukea.