Windows 10 Asennus

Voit myös valita vaihtoehdon windows 10 asennus jolloin sinulle luodaan paikallinen käyttäjätili. Windowsin aktivointi Aktivoimalla Windows n voit vahvistaa, että käytössäsi on aito Windows 10 -kopio, jonka käyttö muissa laitteissa ei ylitä käyttöoikeussopimuksessa määritettyä lukumäärää. Windowsin kieli. Kun olet valmis, valitse Asenna. Tietokoneesi ei täytä usean kosketuksen tarkkuuskosketuslevyn laitteistovaatimuksia.

Näin asennat Windows 10:n uusiksi

Asentaaksesi bittisen Windows n osta bittinen Windows 10 Microsoftilta ja suorita puhdas bittisen Windowsin 10 -asennus Microsoftin lataussivustosta. Siirry sivustoon support. Tämä tarkoittaa, että joka kerta kun käyt tällä verkkosivustolla, sinun on otettava evästeet uudelleen käyttöön tai poistettava ne käytöstä. Kasvotodennus edellyttää erityislaitteistoa kuten infrapunakameraa. Tärkeää: Varmuuskopioi tiedostosi, ennen kuin asennat windows 10 asennus uudelleenasennat Windowsin tietokoneeseen. Kiitos palautteesta!

windows 10 asennus

Haluatko asentaa Windows 10:n tietokoneeseesi?

Aloita napsauttamalla Päivitä nyt. Lähtökohtaisesti versio tulee ottaa siten, että tavallisessa käytössä Win 10 Home on riittävä. Katso BIOSin päivittäminen saadaksesi lisätietoja. Jos kiintolevy on salattu, kiintolevyn salaaminen on poistettava ennen asennuksen aloittamista. Jos haluat palauttaa alkuperäisen käyttöjärjestelmän, on parasta hankkia HP:n palautustietoväline ennen Windows n asentamista. Sinun pitää painaa jotain näppäintä tietokoneen käynnistys vaiheessa kun sitä sinulta pyydetään. Palaamisen ei pitäisi vaikuttaa henkilökohtaisiin tiedostoihisi, mutta on silti suositeltavaa varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi henkilökohtaiset tiedostot, valokuvat, dokumentit, sovellukset ja ohjelmistot ennen palaamista, jotta et menetä tietoja.

pakohuone exit

Uudelleenasennus vai palauttaminen? – Näin asennat Windows n uusiksi | TechRadar

Windows 7. Jos käynnistysvalikon tai -järjestyksen muuttaminen ei onnistu ja kone käynnistyy heti siihen käyttöjärjestelmään, jonka haluaisit vaihtaa toiseen, on mahdollista, ettei koneen sammutus OLE onnistunut. Jos valitsit säilyttää henkilökohtaiset windows 10 asennus ja appsit, sinun ei tarvitse määrittää Windows tä uudelleen. IA 1 Gt xversio: 2 Gt. Jos valitsit Säilytä henkilökohtaiset tiedostot ja sovelluksettyöpöytä avautuu asennuksen valmistuttua.

Lataa Windows 10

Yritä jonkin ajan kuluttua uudelleen. Windows 10 free install -linkin voi löytää helposti netistä Microsoftin sivuilta. Seuraavaksi sinun pitää valita kiintolevyn osio johon Windows 10 asennetaan. Jos tietokone on lähetetty huoltoon korjattavaksi Windows n asentamisen jälkeen, alkuperäisen Windows-käyttöjärjestelmän näköistiedosto voidaan asentaa uudelleen ja Windows 10 poistaa. Älä katkaise tietokoneesta virtaa tai irrota sitä virtalähteestä.