Windows 10 Home Price

Turvallisin Windows koskaan. Varmista, ettei lapsesi näe verkossa sellaista, joka ei hänen ikäiselleen sovi. Cortana Cortana is your truly personal digital assistant who works across all your Windows 10 devices to help you get things done. Edellyttää Bluetooth-radiota tukevaa Windows 10 -tietokonetta. Sovellukset ja ominaisuudet voivat vaihdella markkina-alueittain.

Windows 10 Home (lataus)

Ilmoita asiattomasta arvostelusta. Sat Mar 19 CET 8. Windows 10 -ominaisuudet toimivat parhaiten modernissa tietokoneessa. Windows Massamedia Centeriä ei tueta. Voit lykätä päivitystä iltaan, ensi viikkoon tai seuraavaan kuukauteen.

windows 10 home price

Windowsin perustoiminnot

Jos otat laitesalauksen käytötön, vain valtuutetut henkilöt voivat käsitellä laitettasi ja tietojasi. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen Ilmoita virheellisestä tiedosta. Tämä on Windows n täysi versio. Mobiililaite Pääset heti käsiksi Android-puhelimesi viesteihin ja tietokoneesi valokuviin 11 tai voit muodostaa yhteyden iPhone-puhelimeesi selaamisen sekä kalenterin ja sovellusten käytön sujuvoittamiseksi. Windows 10 Home on kehitetty entistä nopeampaa ja liikkuvamp Minimum DirectX requirement : 9. Oppimisvaikeuksien kanssa eläville on tarjolla sovelluksia, jotka tukevat keskittymistä ja tietojen sisäistämistä.

philips original radio tavs700

Lataa Windows 10 Home | Microsoft

Napsauttamalla Rekisteröidy vahvistan, että haluan tietoja, vinkkejä ja tarjouksia Microsoft Storesta sekä muista Microsoft-tuotteista ja -palveluista. Avaa uudessa välilehdessä. Wed Mar 16 CET 8. Vieraat kielet: suomi, ruotsi, englanti ja muita asennuskieli: englantti Mahdollisuus vaihda käyttökieli asennuksen jälkeen ohjauspaneelis Käyttöjärjestelmät 3. Tue Mar 15 CET 8.

Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen, hinta 8,25 €

Integroidut tietoturvaominaisuudet ja nopeat lataus- ja käynnistysajat tekevät Windows 10 Homesta virtaviivaisen ja turvallisen käyttöjärjestelmän omalle koneellesi. Windows Update yrityksille Windows Update yrityksille -toiminto voi auttaa yrityksiä vähentämään hallintakulujaan, hallitsemaan päivitysten käyttöönottoa, tehostamaan päivitysten jakelua ja tarjoamaan pääsyn Microsoftin uusimpiin innovaatioihin. Puhe Säästä aikaa ja vapauta kätesi puhumalla tietokoneelle. Käytä muistilappuja ja kirjoita näppäimistöllä tai käsin, tai lisää kuva tallentaaksesi ideoita, ajatuksia, luetteloita, tapaamisia ja paljon muuta – jotta et unohda mitään! Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Viimeksi katsomasi tuotteet. Edellyttää Bluetooth-radiota tukevaa Windows 10 -tietokonetta.