Windows 11 Iso Microsoft

Password recovery. Windows 11 iso microsoft seuraavat seikat tietokoneessa, johon haluat asentaa Windows n: tai bittinen suoritin. Jos hyväksyt käyttöoikeussopimuksen ehdot, valitse Hyväksy. Esimerkiksi TPM 2. Jos sinulla ei OLE Microsoft-tiliä, tee se ensin Sign up ja register tili. Haluatko asentaa Windows n tietokoneeseesi? Tämä tarkoittaa, että sinun tulee suorittaa lataus 24 tunnin kuluessa, etkä voi jakaa linkkiä, koska se vanhenee automaattisesti.

Lataa Windows 11 -levykuvatiedosto (ISO) Microsoftilta

Opitaan nyt, kuinka voit ladata Windows 11 ISO:n virallisesti. Klikkaa Settings kolmas painike vasemmalta a sivun alareunassa. Password recovery. Jos sinulla on Office tai sitä vanhempi versio ja valitset Windows n puhtaan asennuksen, sinun on etsittävä Officen tuoteavain. Pieni sovellus kertoo, voiko tietokoneessasi käyttää Windows tä. Kun tiedosto on ladattu, siirry tiedoston tallennussijaintiin tai valitse Avaa tallentava DVD-asema ja kopioi tiedosto DVD-levylle seuraamalla ohjeita. Silti jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme tutustumaan aiheeseen tarkemmin ja ehkä windows 11 iso microsoft vielä hetken aikaa.

windows 11 iso microsoft

Lataa Windows 11 -levykuvatiedosto (ISO) Microsoftilta

Kun olet päässyt eteenpäin ’Windows Insider Program’ -valikossa, klikkaa ’Aloita’. Valinnainen -kohdan alla Device , käytä avattavaa valikkoa ja valitse Universal Serial Bus-asema asennusmedian luomiseksi. Tarkista ennen aloittamista, täyttyvätkö nämä edellytykset kohdallasi: Sinulla on Windows 10 -käyttöoikeus. Noudata haluamaasi menetelmää ladata Windows 11 ISO. Jos sinulla on toissijainen tietokone, joka täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset, voit testata Windows tä Insider-ohjelman kautta.

polaris mönkijät käytetyt

Kuinka ladata Windows 11 ISO-tiedosto –

Voit sitten ladata ja asentaa tietovälineen luontityökalun. Siirry ensin UUPdumpiin verkkosivusto. Windows 10 aktivoituu myöhemmin automaattisesti digitaalisen käyttöoikeuden avulla. Mikäli haluat kuitenkin asentaa Windows 11 -version puhtaalle pöydälle, onnistuu tämä lataamalla Windows 11 Insider Preview ISO -asennuspaketin. Tämän seurauksena käyttäjät voivat kokea suorituskykyongelmia selatessaan verkkosivustoja ja videoiden suoratoistoalustoja.

Näin asennat Windows 11 -käyttöjärjestelmän | TechRadar

Napsauta sen jälkeen Next. Valitse seuraavista vaihtoehdoista. ISO-tiedosto tulee olemaan hieman yli 5 Gt. Tämän jälkeen Tallenna levyn näköistiedosto -vaihtoehto on käytettävissä, kun ISO-tiedostoa napsautetaan hiiren kakkospainikkeella. Koska olet sisäpiiriversio, sinun on kirjauduttava Windows Insider -ohjelmaan, jotta voit ladata ja asentaa Windows n koneellesi. Hanki sen sijaan vain viralliset versiot suoraan Microsoftin kanavilta.