X Pen 16 Pro

Simply tilt to add shading to your creation and enjoy smoother and more natural transitions between lines and strokes. Lue lisää. XP-Pen Artist Professional Support shopeu xp-pen. XP-Pen Artist 16 piirtonäyttö. Help Registration Student Discount. Yhdysvallat Iso-Britannia.

XP-PEN Artist 15.6 Pro

Dial Wheel. Tärkeintä on se, että viiva tulee siihin, mihin sen piirtää. Ja sivulla olevat pikanäppäimet on todella käteviä vaikkakin välillä tuntuu että niitä on liian vähän. Kirjoita omat arviosi Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Piirrä, maalaa, muotoile ja muokkaa suoraan näytön pinnalla. Viimeisimmät artikkelit.

x pen 16 pro

Tuotteen tiedot

Minulla on jo entuudestaan Wacomin intuos Pro Small-piirtopöytä, ja se on minulla lähes päivittäisessä käytössä kun editoin kuvia. Käyttö soveltuu oikea- ja vasenkätisille. Kynässä on vielä toivomisen varaa Systeemin heikoin lenkki on mielestäni kynä. Tekniset tiedot:. A perfect display that suits the beginner. Säilitystila kynälle.

xbox far cry 4

Artist 12 Pro Best budget laminated Pen Display Tablet | XP-Pen Europe Official Store

Vältä häiritseviä x pen 16 pro työskentelyn aikana heijastamattoman näyttökalvon ansiosta. Joulun alla usein hyvässä alessa jos jaksat odottaa ja kyttäillä. Ei hassumpaa. Itse piirtopöytä on vain näyttö, joka lukee kynää ja se vaatii tietokoneeseen liittämisen jotta piirtämiseen käytettävä ohjelma toimii, ohjelmaa ei voi asentaa suoraan piirtopöytään. Tarvii liitoksen koneeseen että saadaan valo rutuun ja ohjelmat auki, siihen kun ei erikseen voi asennella mitään. Piirtopöytä tunnistaa mikä ohjelma on aktiivinen ja aktivoi ohjelman määrittämät asetukset.

Wacom Cintiq Pro 16 UHD Musta | Techinn

Saimme töissä jo pari viikkoa sitten tilaamamme uuden laitteen. Partager sur Twitter. Kynä olisi saanut olla täysin latausvapaa kuten esim. Piirtopöytä on näyttö, Säilitystila kynälle painetasoa tunnistava kynä tekee käsittelystä luonnollista tuottaen ohuempia sekä paksumia linjoja riippuen kynän painalluksesta.