X3 G01

Rakenna ja hinta Lue lisää. Varaa aika. BMW X3 G01 Yksilölliset varusteet. Järjestelmän suoritusteho Polttoainetyyppi Sähkö ja bensiini Voimansiirron tyyppi Nelipyöräveto. Rahoitus ja vakuutukset.

BMW X3 (G01)

Bensiini — 48 voltin kevythybridi. Matot ovat mustat, ja niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu X3-mallimerkintälogo. Ilmastointilaitteen huolto Bavaria Laakkoselta. Varaa huolto Ota yhteyttä Jälleenmyyjääsi Päivitykset. Suosikkilistasi on täynnä.

x3 g01

Verkkosivusto ei Object Linking and Embedding täysin käytettävissä tällä hetkellä.

Lisää ja hallinnoi ajoneuvojasi. Kulutus Polttoaineen kuluttaminen, varausta ylläpitävä ajo, yhdistetty 7,6 – 8,2 Tankin kapasiteetti, l Jaa ilmoitus. Lue lisää. Tervetuloa My BMW:hen.

reima stavanger prisma

BMW X3 (G01): Mallit, hybridiversio, tekniset tiedot ja hinta |

M Performance -kattospoileri, musta korkeakiiltoinen. Rakenna ja hinnat Rakenna ja hinta Rakenna ja hinta. Kotiinkuljetus Kuljetuspalvelumme toimittaa sinulle auton tarvittaessa myös x3 g01 tahansa Suomessa. Tervetuloa tiliasiakkaaksi! Mitoiltaan täsmälleen sopivat BMW jokasään lattiamatot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta.

BMW X3 (G01): moottorit ja tekniset tiedot |

Evästeiden hallinnointityökalumme on väliaikaisesti pois käytöstä. Järjestelmän suoritusteho Polttoainetyyppi Diesel — 48 voltin kevythybridi Voimansiirron tyyppi Nelipyöräveto. Vanhentunut verkkoselaimesi ei Object Linking and Embedding yhteensopiva tämän verkkosivun kanssa. Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Seuraa verkkotilauksiasi. Auto Varastossa oleva uusi auto. BMW i3 Sähkö.