X79 Mini Itx

Mietin virransyötön kestävyyttä. Average CPU Mark. Joo, nyt ymmärrän. JavaScript is disabled. Vaan haluan tehdä sitä mikä itseäni kiinnostaa, ilman mitään velvotteita suuntaan jos toiseenkaan.

Huanan X79-emolevy Xeoneille ja ECC-muistille (LGA 2011)

Mietinnässä on ollut nykyisen raudan päivittäminen ja mielessä ollut uusi Ryzen tai sitten vanha 8-ydin Xeon ja kiinaemo. Uudet viestit. Omassa käyttökoneessa on X99 kiinaemo ja Ev3. Crazy train. HD-näytön tulojännite ja Kirjaudu Rekisteröidy.

x79 mini itx

über dieses png

Onko jotain syytä miksi pitää olla X99 xeonilla? Tiedän kyllä et jollain muulla sais pienen kulutuksen jne, mut koitan nyt tuon ympärille tehdä jotain, jos järkevän emon vaan löydän. Nämä siis Ev3:lle. Ja mitä noita tuossa testailin niin voittajaksi selvisi Athlon GE. Eli uusin vapaana oleminen AMD prossu ois R5 n.

vostro 14 3000

Ilmoitusta ei löytynyt

Yeenoghu sanoi:. Juuri lisätty toivelistallesi:. Onko ECC-muisteista mitään hyötyä, kun puhutaan palvelimesta joka pyörittelisi lähinnä pelipalvelimia. Edit: Avattu. Viimeksi muokattu:

Mini ITX MoBo for Haswell ? :: Arma 3 Yleiset keskustelut

Mietin virransyötön kestävyyttä. Etsi foorumeilta. Eli näitä testaillaan silloin jos ja kun tulee vanhempien prossujen kanssa käskylaajennus ongelmia eli Phenomit ja niiden SSE4:n puute. Tämä tarkoittaa, että joskus joudut odottamaan vähän kauemmin tilauksesi saamiseksi, mutta se on aina sen arvoista! Nyt tulee uudet tullisäädökset heinäkuussa voimaan ja siitä tulee oman veikkauksen mukaan täysi kaaos. Asunnon ostaminen ja asuntolaina Viimeisin: dropadrop 3 minuuttia sitten. Ryzenit ovat kyllä niin nopeita, että itse suuntaisin katseeni niihin jos ECC ei OLE pakollinen.