Xbox 360 Smartglass Windows 10

Myös saavutusilmoituksen esilläoloaikaa on pidennetty. Squawker Ring -kuvake osoittaa, että yhteyden muodostaminen onnistui, ja osoittaa aktiivisesti puhujan. Luitko jo nämä? Se toimii Apple-laitteiden kanssa, joissa on iOS 5 ja uudempi. Katso leffaa ja leffan kuvausta yhtaikaa! Kutista kaikki Maaliskuu

Xbox 360: n hallitseminen iPhonelta tai iPadilta

Muuta Windows 10 Mailin taustakuva tai tyhjennä se. Napauta Tallenna tämä. Voiko iPhone-sovelluksia käyttää useissa laitteissa? Nämä ovat suosikkipeleihisi liittyviä mielenkiintoisia sisältöjä, vihjeitä ja vinkkejä sisältäviä keskuksia. Tämä päivitys auttaa meitä valmistelemaan konsolisi uutta käyttökokemusta varten.

xbox 360 smartglass windows 10

Marraskuu 2015

Etsi Xbox One SmartGlass. Käyttäjän valitsema virtatila. Käyttöjärjestelmäversio on ilmoitettu kohdassa Koontiversio. Ohjaimen parannukset. SmartGlass tarjoaa myös pääsyn video- ja kuvaruutuihin, Xbox-myymälään ja OneGuideen, joka on sisäänrakennettu televisiotoiminta-ominaisuus, joka populoi suosikkiesitykseesi, jos käytät konsoliasi television katseluun.

siperianhusky pennut

XBox SmartGlass: mitä se on ja miten sitä käytetään

Kuulokekuvake osoittaa, että mikrofonina käytetään kuulokkeita. Päivitys sisältää muutamia pieniä korjauksia, jotka liittyvät pelin ääniongelmaan. Xbox ei ehkä enää Object Linking and Embedding Microsoftin kuuma uusi järjestelmä, mutta voit silti käyttää sitä SmartGlassia. Nyt voit käyttää sitä navigoidaksesi Xbox -ohjelmissasi, hallitsemalla musiikkia ja videotoistoa, etsimällä Xbox-luetteloa ja paljon muuta. Uusi pystysuuntainen gallerianäkymä sisältää kerralla entistä useampia ohjelmia. Käynnistä Xbox SmartGlass -sovellus. Lauantaina vietetään pelipäivää — ja huomenna muun muassa vaihdellaan pelejä.

Xbox n hallitseminen iPhonelta tai iPadilta

Löydät linkkejä suosittuihin videoihin, peleihin, elokuviin, TV-ohjelmiin, pelilähetyksiin ja -leikkeisiin sekä trendaaviin TV-ohjelmiin, jos olet määrittänyt Xbox One -konsolin OneGuiden. Microsoft Edge -selaimeen liittyviä korjauksia Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia. Yritin saada sen Nexus 7: ssä – Jelly Bean 4. Käynnistä Xbox SmartGlass -sovellus. Vasemmalla kuvattu menettely on se, miten Xbox One SmartGlassin asennus ja käyttöönotto toimivat Androidissa , mutta prosessi on samanlainen riippumatta puhelimesi tai tabletin tyypistä. Avaa peli- ja sovelluskokoelmasi vierittämällä ylös- ja alaspäin.