Xbox Aquashift

Jos haluat käyttöön nopeimman tavan pitää Xbox-ohjain ladattuna, valitse Razer Universal Quick Charging Stand -pikalatausteline Xboxille ohjain myydään xbox aquashift. Mukavat korvat peittävä stereokuulokkeet tuottavat täyteläisen äänen ja mahdollistavat pelin ohjaamisen ja keskustelun niin, että voit koko ajan pitää käsilläsi kiinni ohjaimesta. Intuitiivisen peliohjaimen kehittyneillä ominaisuuksilla saat etumatkaa vastustajiin. Eloisa ledivalaistus xbox aquashift tyylikkään kustomoinnin. Xbox Stereo Headset -kuulokkeilla kuulet peliäänet hyvin ja selkeästi.

Xboxilla on uusi sininen ohjain

Microsoft suoritti testauksen käyttämällä AA-vakioparistoja tuotantoa edeltävissä malleissa. Uppoudu toimintaan miellyttävän xbox aquashift ja äänimaailmaltaan tarkoilla pelikuulokkeilla, jotka ovat yhteensopivat Xbox Series X S:n ja Xbox Onen kanssa. Liitä ulkoisia kytkimiä, painikkeita, kiinnikkeitä ja peliohjaimia vaaditaan pelaamista varten, myydään erikseen. Pidä maalisi jyvällä yhdistelmäsuuntaohjaimen sekä liipaisin- ja bumper-painikkeiden ja kotelon alapinnan pintakuvioinnin ansiosta. Tämä yleinen AC-muuntaja on tarkoitettu nimenomaisesti mukautuvalle Xbox-ohjaimelle. Pelivalikoima vaihtelee ajan kuluessa xbox aquashift.

xbox aquashift

Olet alueen Suomi – Suomi Microsoft Storessa

Uuden ulkoasun lisäksi Aqua Shift Special Edition -ohjaimessa on kaikki, mitä voit odottaa Series X S -ohjaimelta, kuvioiduilla liipaimilla ja puskureilla, hybridi-D-padilla, muokattavissa olevilla painikkeilla ja Bluetooth-yhteydellä. Aqua Shift Special Edition -ohjain on kaukana ainoasta erikoisversion ohjaimesta voit ostaa, mutta se voi olla ainutlaatuisin, sillä ensimmäisissä Xbox Series X S -ohjaimissa Aqua Shiftissä on kumiset sivukahvat, joiden jokaisessa yksikössä on ainutlaatuinen kaksivärinen pyörre, joten jokainen näyttää hieman. Aqua Shift -ohjaimen hohtavaa hohtoa kuvataan tapana parantaa Xbox-pelikokemustasi, jotta se on uskottava, sillä ”tunnet, että Aqua Shift herää eloon käsissäsi”, mikä toivottavasti on ei liian häiritsevää pelaamisen aikana. Eloisa ledivalaistus mahdollistaa tyylikkään kustomoinnin. Mukautuvalla ohjaimella voit tehdä pelaamisesta helpompaa. Langallisten pelikuulokkeiden laajan äänialueen ansiosta kuulet digitaalisten maailmojen kaikki yksityiskohdat. Näytä todellinen luonteesi leikkisillä ja mukautettavilla langattomilla Bluetooth-kuulokkeilla.

sänky 180x200 tori

Xboxilla on uusi sininen ohjain – MSPoweruser

Ota suosikkipelisi haltuun herkästi reagoivan, mukautettavan ja erittäin tarkan langallisen Xbox Series X xbox aquashift ansiosta. Langattomilla Xbox-kuulokkeella voit nauttia laadukkaasta ja selkeästä peliäänestä, minkä lisäksi niissä on automaattinen mykistys ja puheäänen eristys chatia varten. Uuden ulkoasun lisäksi Aqua Shift Special Edition -ohjaimessa on kaikki, mitä voit odottaa Series X S -ohjaimelta, kuvioiduilla liipaimilla ja puskureilla, hybridi-D-padilla, muokattavissa olevilla painikkeilla ja Bluetooth-yhteydellä. Pelaa yli sataa laadukasta xbox aquashift ystävien kanssa sekä nauti Xbox Live Goldista ja EA Play -jäsenyydestä yhdellä pienellä kuukausihinnalla. Tarkka ohjaaminen ja hallinta varmistetaan kahdella kitkaa ehkäisevällä renkaalla, liipaisinten kolmetasoisilla lukoilla ja kahden värinämoottorin tehokkaalla palautteella.

Xbox-lisätarvikkeet – Microsoft Store

Voit vaihtaa vaivattomasti bassonkorostus- ja FPS-tilojen välillä. Onko sinulla kysyttävää? Kaikki mukana tuleva digitaalinen sisältö liitetään ensimmäiseen Microsoft-tiliin, joka lunastaa sen. Ota suosikkipelisi haltuun herkästi reagoivan, mukautettavan ja erittäin tarkan langallisen Xbox Series X -ohjaimen ansiosta. Kaiutinpanta asettuu miellyttävästi harteille, joten kuulet hiljaisimmatkin äänet ja vihollisten sijainnin nopeasti. Langattomien kuulokkeiden vastameluteknologian ja THX-sertifioinnin ansiosta voit nauttia puhtaasta ja korkealaatuisesta äänestä ilman häiriöitä.