Xbox Elite Series 1 Bluetooth

Ohjaimen yhdistäminen Windows 8. Asioita, jotka kannattaa pitää mielessä:. Ääni Sisältää 3,5 mm:n kuuloke mikrofoniliitännän. Kyllä Ei. Huomautus Kun käytät Xbox-ohjainta mobiililaitteen kanssa, suorituskyky voi vaihdella laitteen ja mobiililaitteen käyttöjärjestelmän version mukaan.

Bluetooth-yhteyden muodostaminen ja vianmääritys langattomalla Xbox-ohjaimella

Jos haluat päivittää ohjaimen Xbox-konsolilla tai Windows -laitteella, katso:. Langattoman Xbox-ohjaimen päivittäminen. Nämä tiedot koskevat vain langattomia Xbox-ohjaimia. Suosittelemme vain yhden ohjaimen yhdistämistä kerrallaan Bluetooth-yhteyden välityksellä. Liittyvät aiheet.

xbox elite series 1 bluetooth

Muut jälleenmyyjät:

Jos haluat ohjeita muiden peliohjainten tai joystickien käyttöön tai tietoja ohjaimen määrittämisestä tietyn pelin pelaamiseen, etsi ohjeita pelin valmistajan verkkosivustosta. Jos ohjain toimii, ongelma johtuu Bluetooth-yhteydestä. Akku Sisäinen, ladattava akku; kesto jopa 40 tuntia yhdellä latauksella. Asioita, jotka kannattaa pitää mielessä:. Varmista, että Bluetooth on käynnissä. Xbox-painikkeeseen syttyy valo, kun yhteys on muodostettu.

skoda octavia ambition 2.0 tdi

Langattoman Xbox-ohjaimen yhdistäminen Windows-laitteeseen | Xbox Support

Ota meihin yhteyttä Jos Ota yhteyttä -toiminto ei toimi odotetulla tavalla, kokeile tämän sivun Aputoimintojen Answer Desk -toimintoa. Valitse Langaton Xbox-ohjain. Bluetoothia tuetaan monissa tietokoneissa, tablet-laitteissa, kannettavissa tietokoneissa ja mobiililaitteissa. Koe rajattomat mukautusominaisuudet Xbox-lisävarusteet-sovelluksella. Tekniset tiedot.

Bluetooth-yhteyden muodostaminen ja vianmääritys langattomalla Xbox-ohjaimella | Xbox Support

Vahvistettu DualShock 4 Wireless Controller Bluetooth-yhteys Tunnettu ongelma: USB-yhteys ei toimi tällä hetkellä tarkoitetulla tavalla Tunnettu ongelma: Ohjaimen painikkeet eivät välttämättä toimi odotetulla tavalla Android 9 -ja sitä vanhemmissa laitteissa. Hae vastauksia. Kun ohjaimen laiteparin muodostaminen on onnistunut, langattoman Xbox-ohjaimen alapuolella lukee Yhdistetty. Päivitä ohjamesi parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Valitse vianmääritys:.