Xbox Live

Lahjakorttien ja koodien lunastaminen. Saat muun muassa personoituja tarjouksia, ostoskärrysi ja toivelistasi pysyvät tallessa seuraavaa visiittiäsi varten. HUOM: Xbox live sinun on helppo hallita tietojasi, tarkastella tilaushistoriaasi, ja sulkea tilisi. Kirjautuminen Windowsin Xbox-sovellukseen. Toimitusaika 1 päivä.

Tilaukset ja laskutus

Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Muokkaa pelitunnustasi tai avatariasi, päivitä Xbox-asetuksiasi, löydä ja lisää ystäviä xbox live. Luotettavat, lisenssoidut tukkumyyjät toimittavat xbox live suuria bulkkieriä ja siten pystymme pitämään hintamme aina alhaisia – ja asiakkaat tyytyväisinä. Poista tilauksen lukitus maksamalla myöhässä oleva maksu. Mitä paikallinen tili tarkoittaa? Xbox Live Gold 12 kk Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Palaa kategoriaan.

xbox live

Pre-order: Sniper Elite 5 Deluxe Edition PC (26/05)

Koska tähän Microsoft-tiliin ei OLE liitetty Xbox-profiilia, järjestelmä luo sinulle automaattisesti uuden pelaajatunnuksen. Kyllä Ei. Translate to English. Pelien suoratoisto Xbox Console Companion -sovelluksella Windows ssä. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio.

xiaomi mijia yeelight

Tilaukset ja laskutus | Xbox Support

Xbox-profiilin luominen. Ota huomioon, että sinun on ehkä kirjauduttava sisään Microsoft Storeen xbox. Kimppa-Gold: rajoitettu yhteen Xbox Oneen kotitaloudessa; rajoitteet ovat voimassa. Ratkesiko ongelma? Xbox live Add your Microsoft account Lisää Microsoft-tilisi -näytössä Microsoftin sisäänkirjautumisruudut ja valitse niiden sijaan Create one Luo tili.

Xbox Live Gold -tilauksen hankkiminen

Katso kaikki kuvat Jos Microsoft-tiliisi on liitetty Xbox-profiili, näet pelaajatunnuksesi ja pelaajakuvasi näytössä. Xbox Live Gold 12 kk Ilmoita virheellisestä tiedosta. Jos tarvitset apua Xbox-pelaajatunnuksesi vaihtamisessa, katso ohjeet seuraavista:. Jos tarvitset apua Console Companion -sovellukseen kirjautumiseen, katso ohjeistot seuraavista:.