Xbox Parhaat Pelit

Urheilu peleistä jos tykkää niin nhl 10 on ihan jees samoin nba live 10 ja madden Älä osta, koska – Et pidä Tetriksestä. Älä osta, koska – Varusteita voi olla kannossa vain yksi. On olemassa moderneja parannuksia, erityisesti Halo 2: ssa, jossa on melko hieno muotoilu, sekä alkuperäinen Halo: Combat Evolved näyttää paljon paremmalta modernin graafisen maalin jälkeen. Hirviönmetsästäjä: Maailma vaatii xbox parhaat pelit ja taitoa, mutta palkitsee sinut kymmeniä xbox parhaat pelit upeita pelaamishetkiä vastineeksi. Lisäksi muita pelaajia voi haastaa verkon välityksellä.

Parhaat Xbox One-pelit vuonna 2021

Väitämme, että se on välttämätön hankinta kaikille Xbox-pelaajille. Silti viime vuosien vaikuttavin pelikokemus omasta mielestäni oli Frontlines – Fuel of War. Ok, noin 20 minuuttia maan ulkopuoliseen etsintään ja aurinko räjähtää. Elden Ring jatkaa edellisosien tavoin äärimmäisen vaikeana toimintaroolipelinä, jonka Dark Souls -juuret ovat vahvasti läsnä. Aiempia pelejä pelannut xbox parhaat pelit olonsa heti kotoisaksi, hyvässä tai pahassa.

xbox parhaat pelit

Parhaat maksulliset pelit

Devil May Cry 5 on loistava paluu Capcomin rakastetulle ylivoimaiselle toimintaohjelmalle. Vaikka konsoliversiot eivät pääse käsiksi säteenseurantaan, peli näyttää silti upealta ilman sitäkin. Lisäksi F1 sisältää täysin uuden tarinatilan nimeltä Braking Point, joka vie kulissien taakse seuratessaan kahta kisaajaa, Aiden Jacksonia ja Casper Akkermania. Ajopelien ystävät saavat Forza Horizon 5:stä kaiken ja vielä enemmän, kiitos mykistävän upeasti toteutetun avoimen maailman. Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä. Graafinen ilotulitus ja sodan pauhu eivät kuitenkaan saa erikoisjoukkojen taipaleesta onnistunutta. Se on katartinen, tyydyttävä kokemus, tarina, joka on parempi kuin sen on oltava, ja uskomaton tunnelma.

motonet laavuteltta

Parhaat maksulliset pelit – Microsoft Store

Hiljattain julkaistu ilmaispeli Call of Duty: Warzone sai todella hyvän vastaanoton. NHL Xbox Series X:n julkaisupelivalikoimaan lukeutunut The Touryst on helppo ohittaa, mutta suosittelemme vahvasti tekemään juuri päinvastoin. Madden NFL 20 on yksi merkittävimmistä xbox parhaat pelit EA: n pitkäaikaiseen jalkapallosarjaan vuosien aikana, ja se esittelee Superstar X-Factor-kykyjä anna pelintekijöiden, kuten Patrick Mahomesin ja Antonio Brownin, suorittaa vuorovesi-käänteitä, kun he kuumenevat. Witch Queen tarjoaa erinomaisen paikan hypätä mukaan, sillä se opettaa pelin tavoille mukavan perusteellisesti. Aloita keskustelu Hae sivustolta Kirjaudu sisään. Martinin sekä tekijätiimin luomus tarjoaa todella rikkaan ja syvällisen maailman.

Parhaat ilmaiset pelit – Microsoft Store

Väitämme, että se on välttämätön hankinta kaikille Xbox-pelaajille. Pelin Xbox One-versio tukee myös ristipeliä, joten voit kilpailla ystäviäsi ja kilpailijoitasi vastaan, jotka omistavat muita järjestelmiä. Tarinatila on mukavan lyhyt ja ajaa pelaajan sisään taistelumekaanikkoihin. Pelit tarjoavatkin viihdykettä niin yksittäisille pelaajille kuin peliporukoillekin. Lue arvostelu: Forza Horizon 5. Red Dead Redemption 2 sijoittuu villiin länteen. Älä osta, koska – Antiklimaattiset pomotaistelut.