Xbox Series S Battlefield 5

Pelityyppi Räiskintä Alustat Xbox One. Julkaisuajankohta Näytä enemmän. Taistele sodan odottamattomissa, mutta ratkaisevissa hetkissä, kun Battlefield palaa sinne, mistä kaikki alkoi. Yksi pelaaja. Pilvipalvelu käytössä -peli Xbox Game Pass Ultimatessa.

Battlefield™ 1 Battlepackit x 5

Nyt mukana myös Firestorm — battle royale Battlefieldin tyyliin. Samalla kun taistelet huikeissa ja odottamattomissa paikoissa ympäri maailmaa, voit nauttia kaikkien aikojen rikkaimmasta ja mukaansatempaavimmasta Battlefieldistä. Alustat: Xbox One. Pelaa klassikkoja, kuten Conquest-valtauspeliä, tai lyöttäydy yhteen ystäviesi kanssa Combined Arms -yhteistyötilassa. Luokitus tulossa. Osa sisällöstä voi edellyttää lataamista Xbox Live -palvelusta Internet-palveluntarjoaja saattaa periä maksun.

xbox series s battlefield 5

Hinta- ja tuotetiedot

Todista suursodan rattaisiin joutuneiden ihmisten tarinoita War Stories -yksinpelikampanjassa. Trailereita ja pelikuvaa. Tämän pelin lisäosat. Julkaisuajankohta Alustat: Xbox One. Katso pelien tiedot osoitteesta xbox.

sol mattopesu

Luokittaminen tulossa. Toistettavissa kohteessa Xbox One. Kerää esineitä, taistele ja pysy hengissä, kunnes vain sinun tiimisi on pystyssä. Pelin ominaisuudet. Kaikkien aikojen fyysisin Battlefield Hyödynnä taistelukenttää uusien liikkeiden, linnoitusten ja liikkuvien tuhovälineiden avulla. Samalla kun taistelet huikeissa ja odottamattomissa paikoissa ympäri maailmaa, voit nauttia kaikkien aikojen rikkaimmasta ja mukaansatempaavimmasta Battlefieldistä.

Pelaa klassikkoja, kuten Conquest-valtauspeliä, tai lyöttäydy yhteen ystäviesi kanssa Combined Arms -yhteistyötilassa. Löydä seuraava suosikkipelisi Pelaa yli sataa laadukasta peliä ystävien kanssa sekä nauti Xbox Live Goldista ja EA Play -jäsenyydestä yhdellä pienellä kuukausihinnalla. Puolusta Creten rantaviivaa liittoutuneiden kanssa tai valloita se akselivaltojen mukana uudella Mercury-kartalla. Pelaa yli sataa laadukasta peliä ystävien kanssa sekä nauti Xbox Live Goldista ja EA Play -jäsenyydestä yhdellä pienellä kuukausihinnalla. Xbox Live. Osa sisällöstä voi edellyttää lataamista Xbox Live -palvelusta Netti-palveluntarjoaja saattaa periä maksun. 2. maailmansota ennennäkemättömällä tavalla Taistele sodan odottamattomissa, mutta ratkaisevissa hetkissä, kun Battlefield palaa sinne, mistä kaikki alkoi.