Xda Pocophone F1

Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Some devices support taking 3D ready photos which have better quality 3D effect. Testasimme tallennusta myös meluisassa keikkaympäristössä ja äänet tallentuivat sen suuremmin särkemättä, joskin ei aivan yhtä kirkkaasti kuin markkinoiden parhaissa ratkaisuissa. F1:n suorituskyky on käytännössä samalla tasolla tuhannen euron Android-puhelimien kanssa kiitos Snapdragon —järjestelmäpiirin. Jos et xda pocophone f1 hankkia Android Pie -sovellusta ja käyttää sitä älypuhelimellasi, OTA saapuu pian laitteellesi.

POCO F2: kaikki mitä tiedämme siitä

Ja onhan se isompi näyttö sitten mukavampi katsella. Lisäksi Kokkosella oli heinäkuun alkupuolen kamerasofta, joka on neljän päivityksen jälkeen muuttunut todella hyväksi — skarppi, dynamiikka ja värit paremmiksi. Ongelmaa korostaa se, että puhelimen kanssa esiintyi ilmoitusten näkymisongelmia myös lukitusnäkymässä. Jos ei tuo luo painetta valmistajien suuntaan, niin pakko ihmetellä, että mikä sitten luo. Äänenvoimakkuudeltaan Pocophonen kovaääniset ovat io-techin testaamien parhaimmistoa xda pocophone f1 dBA äänenpaineella 30 cm päästä.

xda pocophone f1

Käyttöjärjestelmä & käyttöliittymä

Testi Xiaomi 12 puhelin — Rutkasti suorituskykyä kompaktissa paketissa. Edellinen OnePlus 8 Pro: Ensimmäiset vuotaneet korkealaatuiset kuvat. Päivitysten suhteen Pocophone F1:lle ei Object Linking and Embedding vielä annettu suoranaisia pidemmän aikavälin lupauksia, mutta Android Pie —päivityksen on kerrottu tulevan loppuvuoden aikana. Raskaimmatkin pelit pyörivät juuri niin hyvin, kuin älypuhelimella on tällä hetkellä mahdollista. Pocophonen suorituskyky synteettisissä testeissä ei tarjonnut yllätyksiä ja on hintaisekseen puhelimeksi huippuluokkaa. Ja voisi veikata että tuskin ainakaan on kalliimpi valmistettava. Kuvat saa avattua alkuperäiseen kokoonsa klikkaamalla suurennettua kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja avaamalla kuva sen jälkeen uuteen välilehteen.

pi power

XDA: Redmi K30 Pro menee Kiinan ulkopuolelle nimellä Poco F2 – Geek Tech Online

Mikäli näin on, uudelleenbrändää Xiaomi ne mahdollisesti xda pocophone f1 muulla nimellä. Ärsyttävänä pienenä yksityiskohtana kamerasovelluksen asetuksista on oletuksena käytössä pienen vesileima-logon lisääminen kuvien vasempaan alareunaan. Eli parhaan mukaan pyrin toteuttamaan, aina ei valitettavasti keikkapätkät onnistu :geek:. Toivottavasti ohjelmistopäivitykset tuovat korjauksen asiaan. Siirry sisältöön. Intialaisen yrityksen toimitusjohtaja on ilmoittanut Pocophone F1:n kameran päivityksestä. Kokonaisvaikutelmaa kuvaa hyvin sanat käytännöllinen ja hillitty.

MIUI n asentaminen vakaalla Android Pie -kameralla Pocophone F1: een Androidsis

Erillistä kuvaustilavalikkoa ei OLE. Taas kiinnostavaa luettavaa. Pienen ongelman sen suhteen tekee se, että testin aikana saattaa tulla päivityksiä ja kamerasovelluksen versionumero saattaa muuttua. Raskaimmatkin pelit pyörivät juuri niin hyvin, kuin älypuhelimella on tällä hetkellä mahdollista. Pertti Kosunen.