Xda Xiaomi Mi 10t Lite

Suurteho-pikalatausakkujen kestävyys kyllä myös herättää epäilyksiä, etenkin kun nekään eivät OLE käyttäjien helposti vaihdettavia. Prev Next. Android Apple. Nyt sekä Xiaomi Mi 10T Lite että Poco X3 ovat saapuneet io-techin testattavaksi ja laitteiden monin osin yhtenevien ominaisuuskattausten myötä ne ovat päätyneet yhteiseen paritestiin. Edellinen juttu Nämä xda xiaomi mi 10t lite ovat tulossa osaksi Google Stadia -pilvipelipalvelua — Google julkaisi laajan uutuusjoukon Seuraava juttu OnePlus vahvisti tulevien täyslangattomien Buds-kuulokkeidensa pikalatauksen: 10 minuuttia laturissa tuo 10 tuntia käyttöaikaa. Xiaomi Mi 10T Lite onnistuu tuottamaan miellyttävän realistisen lopputuloksen, jonka värintoisto on luonnollista, mutta Pocon kuvissa värit ovat selvästi ylisaturoituneita. Ultralaajakulmakameran osalta Poco ottaa voiton leikiten 4K-videotilalla, joka kykenee huomattavasti molempien puhelinten p-tiloja tarkempaan kuvaan säilyttäen edelleen myös digitaalisen kuvanvakaimen.

Paritestissä Xiaomi Mi 10T Lite ja Poco X3

Lisäksi se on listattu Mi 10i: ksi. Oikeastaan ainot mistä en pidä on sormenjälkitunnistimen sijoittaminen joka on virtanapissa, Muutaman päivän ajan siihen koitin tottua mutta sitten yksinkertaisesti otin sen pois käytöstä. Juhamies sanoi. Yleisen yksityiskohtaisuuden osalta kuvat ovat kuitenkin hämärässäkin keskenään täysin vertailukelpoisia. Vastapainona Poco X3 ja Xiaomi Mi 10T Lite tarjoavat kuitenkin hintaluokassaan selvästi nopeimman näytön hertsin virkistystaajuudellaan.

xda xiaomi mi 10t lite

Nämä olisivat Moto G 5G: n tärkeimmät ominaisuudet

Sen lisäksi Pocon Snapdragon G on G:n tavoin aavistuksen vanhempaa rautaa tarjoten tehokkaampina prosessoriytiminään Cortex-Aytimiä, joskin niiden kellotaajuudet ovat aavistuksen G:n ytimiä korkeammat asettuen G:n ja G:n väliin. Read on to know more! Tämä hämmentää. Hämärässä ultralaajakulmakameroiden välille alkaa syntyä enemmän eroa. Näin paljon sen odotetaan maksavan. Järjestelmäpiirien suoritustasoa — euron hintaluokassa syö kuitenkin aiemmin kesällä testattujen puhelinten hinnanalennukset, sillä sekä Samsungin Galaxy A51 5G :tä ja Motorola Moto G 5G Plussaa , kuin myös Xiaomin omaa Mi 10 Liteä on saanut alennuksista alle euron ja jokainen edellä mainituista puhelimista tarjoaa nyt testattuja malleja paremmat järjestelmäpiirit.

maxi cosi kori sitteri

Paritestissä Xiaomi Mi 10T Lite ja Poco X3 –

Juhamies sanoi. Seuraava Sharp julkaisi neljä uutta Aquos-älypuhelinta — yksi varusteltuna Snapdragon -5G-järjestelmäpiirillä. Xiaomi tuottaa selvästi Pocoa lämpimämpiä lopputuloksia, joka tilanteesta riippuen on joko realistisempi tai toisinaan epärealistisempi vaihtoehto painottuen kuitenkin edellä mainittuun. KoronaVilkun kanssa oli ongelmia ainakin joillain käyttäjillä. Poco X3:ssa ja Xiaomi Mi 10T Litessä on käytössä osin vastaavaa ja osin toisistaan poikkeavaa rautaa.

Uusi artikkeli: Paritestissä Xiaomi Mi 10T Lite ja Poco X3 –

Kuinka estää WhatsApp-keskustelut sormenjäljellä. Juha Kokkonen. Järjestelmäpiirien suoritustasoa — euron hintaluokassa syö kuitenkin aiemmin kesällä testattujen puhelinten hinnanalennukset, sillä sekä Samsungin Galaxy A51 5G :tä ja Motorola Moto G 5G Plussaa , kuin myös Xiaomin omaa Mi 10 Liteä on saanut alennuksista alle euron ja jokainen edellä mainituista puhelimista tarjoaa nyt testattuja malleja paremmat järjestelmäpiirit. Valitettavasti molemmat puhelimet ansaitsevat miinusta 2 megapikselin kiinteätarkenteisesta makrokamerasta ja tietyin varauksin kiinteätarkenteisesta ultralaajakulmakamerasta. Aiempien ohjelmistosta löytyneiden viitteiden perusteella siihen odotettiin myös megapikselin kameraa mutta nyt uudet, päivitetyt tiedot kertovatkin 48 megapikselin pääkamerasta. Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen moraalifilosofia. Markus Lehtiniitty Julkaistu