Xenon D2s 24v

Kasaamme siis kyseisen sarjan itse. Main menu Varaosat Yksityisautoilu Autotarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet Akkulaturit Auton autonrenkaat Renkaanvaihto ja rengastarvikkeet Xenon d2s 24v Kuljetustarvikkeet Koritarvikkeet Tuning-osat Auton sisätilatarvikkeet Äänieristeet, äänieristys Tee-se-itse pakoputket Katso kaikki. Oma tili Kirjaudu. Mukana sovittimet D2S-polttimolle, kuva. Polttimoadapteri Audi A6, kaukovalo. Nyt Suomessa aidot 50W:n xenonsarjat, joissa valoteho on aivan uudella tasolla.

Xenon-muutossarjat 12-24V 35W

Kasaamme siis kyseisen sarjan itse. Cobran ballastilla. FinnXenon Muutossarja H Muutossarjan suunnittelussa on otettu huomioon CAN-väylällä varustettujen autojen valojärjestelmän vaatimukset. Myydään pareittain eli hinta sis.

xenon d2s 24v

Tuotteen lisätiedot

LuminaLights Canbus Edition xenon-muutossarja tarjoaa helpon tavan asentaa xenon-valot nykyaikaisiin autoihin. FinnXenon Muutossarja H1 Xenon-Muutossarjamme kahdella vaihtoehtoisella ballastilla, nopea-ballasti tai canbus-ballasti. Xenonpolttimot 55W. Autosähkö ja elektroniikka Autosoittimet ja autostereot Autokaiuttimet Autovahvistimet Autohifin kaapelit ja tarvikkeet Autoelektroniikka Akut ja akkutarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Polttimot ja ajovalot Lisävalot ja tarvikkeet Autosähkö Mittarit ja tarvikkeet Sähkölaitehuollot Katso kaikki. LuminaLights Canbus Edition H1 xenon-muutossarja on viimeisintä tekniikkaa edustava sarja auton valojen muuttamiseen xenon-valoiksi. Sarja on varustettu laadukkailla 55w polttimoilla.

terracotta joli teint foundation

Autolamppu Xenon D2S V

Unohditko salasanasi? Kirjaudu sisään. Xenon-muutossarjat autoihin. Useissa tapauksissa auton valojärjestelmä voidaan ohjelmoida toimimaan xenonien kanssa, mutta kaikkien autojen valojärjestelmä ei OLE ohjelmoitavissa. Xenonpolttimot 55W. Öljyt ja huoltotarvikkeet Huoltotarvikkeet Hydrauli- ja trimmiöljyt Kaksitahtimoottoriöljyt Moottoriöljyt Polttoaineen lisäaineet Vaihteistoöljyt Venemaalit ja veneenhoito Katso kaikki.

Xenon-muutossarjat V 35W – Xenonkauppa Finland

Korisi on tyhjä. Relejohtosarja W Xenon-muutossarjan kytkentään, 12V. Polttimoadapterit Näytä kaikki tuotteet. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. FinnXenon Muutossarja H11 Xenon-Muutossarjamme kahdella vaihtoehtoisella ballastilla, nopea-ballasti tai canbus-ballasti.