Xiao Mi 10 T Lite

Yksi Xiaomin puhelimien valttikorteista on ollut jo pitkään monipuolinen manuaalitila, joka löytyy myös Xiaomi Mi 10T Liten kamerasovelluksesta. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Myynnin avausviikonloppuna puhelin oli jo avajaistarjouksena tarjolla eurollaja hinnan saattaa sen perusteella olettaa painuvan pian eurosta uudelleen alaspäin. Huonoa Ei IP-luokituksen mukaisesti pölyn- tai vedenkestävä Näyttöä kiertää paksu musta muovikaistale Näytössä varjoja mm. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Usein päivän lopussa puhelimessa oli vielä aktiivisen käytön xiao mi 10 t lite yli 20 prosenttia akkua, joten akku ei lopu kovin helposti kesken päivän. Viimeisimmät arvostelut Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G 6/128GB, älypuhelin

Xiaomi ei ollut estänyt akun lataamista puhelimen ollessa jääkylmänä, mikä on jopa hieman hämmästyttävää. Julkaistaanko odotettu Nothing Phone 1 -puhelin Käyttöehdot Palaute. Xiaomi Mi 10T Liten 4 milliampeeritunnin akku tarjoaa kaikesta huolimatta kiitettävän pitkän käyttöajan, päätyipä sitten korkeaan tai matalaan virkistystaajuuteen. Xiaomi on ilmoittanut laitteen mitoiksi ,38 x 76,8 x 9 millimetriä ja painoksi ,5 grammaa.

xiao mi 10 t lite

Tuoreimmat uutiskatsaukset

Puhelimen oikeaan kylkeen Xiaomi on sijoittanut äänenvoimakkuuspainikkeiden ohella virtapainikkeen, johon on yhdistettynä sormenjälkilukija. Latausnopeus hidastuu siis hieman loppua kohden. Toinen biometrinen lukituksen avaustapa on etukameraan pohjautuva kasvojentunnistus, mutta sitä ei testattu testijakson aikana. Hinnalleen uutuus tarjoaa runsaasti vastinetta, ja kokonaisuus on jopa erinomainen hintaluokassaan. Xiaomi Mi 10T Liten etuja ovat mainio kamerakattaus, pitkä käyttöaika, tuore ja toimiva järjestelmäpiiri sekä yleinen hinta-laatusuhde.

paras värjättyjen hiusten shampoo

Testissä Xiaomi Mi 10T Lite – Erinomainen 5G-puhelin eurolla – SuomiMobiili

Takaosan alareunassa on myös MI-logo, 5G-logo sekä muita pakollisia merkintöjä. Arvostelun lopuksi vielä lisää esimerkkikuvia Xiaomi Mi 10T Liten kameroilla. Xiaomi Mi 10T Liten suurimpia myyntivaltteja on tuki uuden sukupolven 5G-verkoille, joiden kantama-alueella latausnopeudet ottavat aimo harppauksen ylöspäin esimerkiksi 4G-verkkoihin verrattuna. Xiaomi hyödyntää Mi 10T Liten valmistusmateriaaleina varsin tuttua keskihintaluokan toteutusta, sillä puhelin rakentuu muovikehyksestä sekä lasipinnoista. Toisella testauskerralla ei tullut vastaan ongelmia, joita ei olisi havaittu jo ensimmäisellä testauskerralla. Takana xiao mi 10 t lite neljä kameraa, joista kolmella kuvataan:.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G | Elisa Yrityksille

Xiaomi on valitettavasti laittanut puhelimeen myös 2 megapikselin tasoisen makrokameran, jolla päästään jopa 4 senttimetrin päähän kuvattavasta kohteesta. Äänentoisto on uutuuspuhelimessa mielenkiintoisesti stereokaiuttimien varassa, mikä ei Object Linking and Embedding itsestäänselvyys keskihintaluokassa. Tilaa yritysliittymä. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Omaan silmääni iskee häiritsevästi puhelimen rakenteessa näyttölasia kiertävä ylimääräinen musta muovikaistale, joka on myös varsin paksu. Tulemme tutustumaan puhelimen rakenteeseen, näyttöön, kameroihin ja teknisiin ominaisuuksiin sekä tarkastelemme puhelimen akun latautumisnopeutta ja pakkaskestävyyttä.